Päivi Opiskelija

Olen 44-vuotias lähihoitaja Sodankylästä. Minulla on mies ja kaksi lasta. Tällä hetkellä työskentelen vuoropäiväkodissa lastenhoitajana. Olen valmistunut lähihoitajaksi -99 ja näitä hommia olen tehnyt vanhuspuolella ja nyt lasten parissa. Nuorempana tein myyntihommia ärrällä ja huoltamon kassalla. Myös bingoemäntänä olen ollut.

Harrastan liikuntaa monessa muodossa. Sydäntä lähinnä on jääkiekko ja Sopan Ladyt, jossa pelaan. Jääkiekko on myös koko perheen harrastus. Talvisin tulee myös hiihdeltyä ja kesällä pyöräiltyä ja toisinaan käyn jalkapalloa pelailemassa. Perheessämme on Turo-koira, jonka kanssa lenkkeillään päivittäin.

Tykkään lukea ja ehdoton suosikki on Anna-Leena Härkönen. Myös elokuvia ja erilaisia sarjoja tykkään katsoa. Erityisesti Silta ja Emmerdale.

Kielitaitoa löytyy suomen lisäksi englanti kohtalaisesti, saksaa ymmärrän aika hyvin ja puhun jollainlailla, ruotsi tahtoo unohtua. Venäjän alkeet olen lukenut lukiossa, mutta siitä ei ole paljon muistissa muuta kuin kirjaimet.

Luonteeltani olen  rauhallinen,herkutteluun taipuvainen, kotia ja perhettä rakastava rapu-nainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *