Talar du svenska?

Kuten otsikko kertoo, nyt on jo päästy ruotsin kielen oppimiseen/kertaamiseen. Ai kauhea, kun tätäkin piti jännätä! Mutta kuten niin monta kertaa aiemminkin on pitänyt todeta, eihän tämä nyt niin paha ollutkaan. Lukion ruotsista on kyllä kotvanen kulunut, mutta niin ne sanat alkaa sieltä pikku hiljaa muistua mieleen. Ja, jag talar svenska. Kanske  inte så bra svenska, men …

Toinen asia mitä tässä on jännätty on tuo jobiili. Huhhuh, mitä touhua.Ennen pääsiäistä se tilttasi koko sydeemi, mutta tänään sitten päästiin sisälle ja hurraa!Ensimmäinen harkkapaikka on varattu! Sitä en tiedä, menikö se läpi ihan oikeesti ja pääsenkö kirralle syksyllä harjoittelemaan,mutta eiköhän senkin minulle joku kerro.

Hommia on paljon ja liikaa,mutta olen elossa. Onneksi minulla on niin mahtavat opiskelukamut, jotka auttavat asiassa kuin asiassa. Watsuppi-ryhmät on mahtava keksintö 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *