Mikä fiilis?

Kesäkuu ja viisi kuukautta opintoja takana. Mitä opin? HUH HUH! On kyllä ollut melkoista oppimaan opiskelua ettenpä olisi tätäkään tiennyt, jos en tänne olisi tullut. Toukokuu varsinkin oli tosi raskas. Innokkaana aloittelijoina  otimma lisähommia ja päätettiin näyttää mitä osattiin. Karu totuus iski vastaan etteihän me osata yhtään mitään! Tai en mie ainakaan…….

Kyllä tässä on nyt semmoinen hetki, että kesän aikana on pakko pohtia, mitä mie haluan. Onko tämä nyt TODELLAKIN se juttu, mitä mie haluan. Sillä nyt on pakko olla realisti ja pohtia, onko tämä sittenkään se minun juttu…Tietyt seikat on avannu silmät ja sitä on alkanut pohtia asioita ihan eri tavalla. Tähän asti on mennyt vaan soitellen sotaan. Se ei enää toimi. Nyt on mietittävä, pohdittava ja ajateltava, mitä se Päivi haluaakaan tulevaisuudessa tehä. Eihän se vastaus sieltä ykskaks tule, mutta saattaa se tullakki. Mutta nyt kouluhommat vähäksi aikaa kesätauolle. Katommapa elokuussa mitä kuuluu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *