Syksyn kuulumisia

Niin se vain syksy on mennyt kouluhommissa ihan huomaamatta. Opinnot jatkuu kuin jatkuukin ja nyt jo valmistaudutaan ensimmäiseen harjoitteluun. APUA!

Syksy oli kyllä taas niin tiivistä pakerrusta, että kyllä oli jo luovuttaminen taas kerran lähellä.Mutta jostain sitä aina saa jotenkin kummasti voimaa ja sisua jatkaa.Kiitos kuuluu kyllä opiskelukamuille, jotka jatkaa tsempata 🙂 Unohtamatta myöskään perhettä ja ystäviä.

Lääkelaskujen kanssa olen taistellut isoimman taisteluni nyt syksyllä. Sen tiesinkin minulle haastavaksi ja kun sitten kylmiltään 20vuoden lääkelaskutauon jälkeen menet tenttiin, niin eihän siitä hyvä heilaha. Mutta laskemalla oppii vai miten se meni. Kyllä sain oppia niin monelta taholta, etttä KIITOS kuuluu heille.Kun itse et usko itseesi, tuntuu hullulta, että muut uskoo. Ja olivat oikiassa, Kyllä mie meinasin itkuun purskahtaa, kun lääkelaskut oli läpi ja pääsen kuin pääsenkin ensimmäiseen harkkaan.

Huomenna alkaa opintovapaani ja kirran kuuden viikon harkka. HUH, kylläpä jänskättää. Mutta levollisin mielin, olen oppimaan menossa ja sitä myös aion tehdä. Mitään odotuksia minulla ei isommin ole, kunhan saan harjoitella taitoja mitä nyt ollaan harjoiteltu koulussa. Ja kaikki extra on plussaa. Salaa toivon,että ainakin haavan hoitoa saisin  tehdä ja olisihan se kanyylikin mukava oppia laittamaan…

Siispä,mie-opiskelija  porskutteleenmenemään, vaikka olenkin aina vähän väliä hettämässä kirveen kaivoon ja luovuttamassa. Sinnillä mennään, ainakin seuraavat kuus viikkoa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *