Puolessa välissä mennään

Nyt on lusittu kaksi harjoittelua ja kolmas jo kolkuttelee ensi viikolla. On tämä haipakkaa ollu!! Kirran harjoittelu LKS:ssä jännitti tositosipaljon ja olin ihan varma etten ikinä suoriudu siitä. Mutta niin vain kuusi viikkoa hurahti ja mahtavaa oppia siellä sai, kiitokset vaan ohjaajilleni. Mutta on se niin iso paikka etten taitaisi siellä viihtyä töissä. Toinen harkka oli MTT puolella ja todella antoisa sekin. SIellä voisin olla kyllä töissä!!!

Opinnot menee kyllä niin nopiaa vauhtia ettei meinaa perässä pysyä. Puolet opintopisteistä on jo kasassa ja opinnäytetyötä aloitellaan. Siinä sitä onkin sitten urakkaa koko kesäksi ja syksyksi. Onneksi minulla on niin mahtava kaveri,jonka kanssa tehdään yhdessä niin varmasti onnistutaan 🙂

Moni on kysynyt mihin erikoistun ja mie olen vastannut etten tiedä. En tosiaankaan tiedä. Vaikia sanoa ennenkuin on kaikki harjoittelut käyty ja sitten voi ehkä sanoa, mikä se tuntuisi sitten niinkös omalta jutulta. Mutta luotan siihen, että kyllä se vielä joku kaunis päivä valkenee. Tähdätään siihen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *