Tekstien takana

Hei!

Ajattelin tähän alkuun kertoa hieman itsestäni. Olen siis 22-vuotias, pian valmistuva terveydenhoitaja. Aiemmalta ammatiltani olen lähihoitaja. Lähihoitajaksi lähdin opiskelemaan suoraan peruskoulun jälkeen ja ammatin valinta oli jo silloin selkeä. Oikeastaan, nyt kun alan miettimään, niin hoitajuuteni on näkynyt minusta jo lapsuudessa. Olen aina ollut huolehtivainen persoona ja yläkoulu-  ja ammattikouluaikoina hoidin paljon tuttavieni lapsia sekä tutustuin myös ennalta tuntemattomiin perheisiin, joiden lapsia hoidin. Näitä perheitä löysin mm. tuttujen kautta sekä facebookista.

Myöhemmin lapsien hoitaminen jäi vähemmälle, mutta lähihoitajaopintojen aikana tein loma-aikoina töitä mm. vanhusten palveluasumisessa sekä kehitysvammaisten ryhmäkodissa ja päiväkodissa. Lähihoitajakoulussa jo päätin, että haluan jatkaa opintojani ja hainkin eri kouluihin opiskelemaan sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi sekä kätilöksi. Ensimmäiseksi vaihtoehdoksi laitoin tereydenhoitajakoulutuksen Rovaniemellä.

Saatuani päätöksen, että olisin valittu opiskelemaan Rovaniemelle emmin vielä hetken aikaa otanko paikkaa vastaan. Onneksi päädyin hyväksymään paikan. Nyt se 4 vuotta on jo ihan pian ohi ja oppiminen alkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *