Ensimmäinen postaus

Moikka!

Niin kuin otsikko kertoo, tämä on mun ensimmäinen postaus ikinä (jännittää, ihan oikeasti!). Olen useasti ajatellut perustaa blogin, mutta tähän asti se on jäänyt vain ajatukseksi. Toivonkin, että tämä blogi avaa tien ja mahdollisuuden jatkaa oman blogin pitämistä myös tämän kouluprojektin jälkeen.

Mulla on ollut hieno mahdollisuus päästä  Lapin Amk:n Restonomi-opiskelujen kautta mukaan tutustumaan mulle täysin uuteen aihealueeseen, Kelekkamessuihin. Messut järjestetään Lappiareenalla, Rovaniemellä tänä vuonna jo 12. kerran, eikö olekin aika hienoa?

Mun omat kokemukset kelkkailusta on käytännössä olemattomat, johtunee osittain siitä, että olen kotoisin ja asustelen edelleen täällä Länsi-Suomessa, Turun seudulla. Lapissa olen toki useastikin käynyt, mutta perhelomailuun ei syystä tai toisesta ole kelkkailu kuulunut. Koen, että tämä onkin myös hieno mahdollisuus antaa näkökulma Kelekkamessuista toisaalta sekä ”etelän flikan”, että ummikon silmin. 🙂 Uskon, että tapahtumasta tulee hieno, ainakin menoa ja meininkiä messuilla riittää!

Olemme koulutiimin kanssa paikalla auttelemassa messuilla. Tähän asti hienointa on mun mielestä ollut mieletön yhteishenki, joka hohkaa hyvin koko porukasta. Myös neuvoa ja ohjausta on saanut kiitettävästi – niin opettajilta kuin tiimin vetäjiltäkin, kokonaisuudessaan mun mielestä todella ammattitaitoista porukkaa. Tämä on mulle itselle ensimmäinen kerta, kun olen järjestämässä tapahtumaa, joten siinäkin mielessä fiilikset on aika korkealla ja avoimin mielin ja katsein seuraan, mitä kaikkea tämä tapahtuman järjestäminen oikeasti sisältää.

Mulle itselle lapsiperheellisenä ihmisenä Kelekkamessujen suhteen erityisen tärkeää on se, että etenkin messujen sunnuntaipäivä on kohdennettu nimenomaan lapsiperheille. Mielenkiinnolla myös seuraan messujen kansainvälistä menestystä, koska olen kuullut, että näytteilleasettajia on tulossa myös ulkomailta.

Lipunmyynti messuille alkoi viikolla 38. Liput pystyy ostamaan internetistä alennettuun hintaan, alennus on 1,5€/hlö.

 

https://www.lapinmessut.fi/

 

Palaillaan asiaan messuhuumassa!

Sanna