Esittelyssä TripAdvisor

Tripadvisor on kansainvälinen matkailusivusto, jonka kirjautuneet jäsenet voivat lähettää kuvia tai kirjoittaa matka-arvosteluja ja -arviointeja matkakohteista, hotelleista ja ravintoloista ympäri maailman. Kohteita ja arvosteluja voi ilman rekisteröitymistä tarkastella. Matkailijat ympäri maailmaa käyttävät Tripadvisor-sivustoa ja sovellusta selvittääkseen, missä yöpyä, mitä tehdä ja missä syödä aiemmin paikalla olleiden ohjeiden perusteella. Yli 988 miljoonan yrityksen arvion ja mielipiteen perusteella matkailijat kääntyvät Tripadvisorin puoleen löytääkseen tarjouksia majoituksesta, varatakseen elämyksiä, varatakseen pöytiä herkullisissa ravintoloissa ja löytääkseen upeita paikkoja lähistöllä. Tripadvisor on 43 markkina-alueella ja 22 kielellä saatavilla oleva matkaohjausyritys, joten sen suunnittelu on helppoa matkan tyypistä riippumatta.

Kenelle?

TripAdvisoria käyttävät niin yrittäjät kuin matkaajatkin Tripadvisorilla on 490 miljoonan kuukausittaista käyttäjää!

Kuinka aloittaa käyttö?

TripAdvisor yrittäjälle

TripAdvisor peruskäytössä yritykselle maksuton.

Vinkkejä yrittäjälle: 6 vinkkiä TripAdvisorin käyttöön | Matkailumarkkinointi | FlowHouse Oy

 

Käyttäjäkokemuksia

Se, kuinka paljon taustatyötä teet ennen hotellivarauksen vahvistamista riippuu aina matkan luonteesta, mutta ennen kaikkea hinnasta. Mitä kalliimpi matka, kannattaa sen perusteellisemman kartoituksen tehdä.

TripAdvistorista löydän muiden arvostelut matkailijoiden kyseisestä hotellista ja ennen kaikkea heidän itse ottamiaan kuvia. Muiden arvosteluja kannattaa lukea kriittisesti ja usean sivun verran. Usein arvosteluista löytyy kommentteja ihmisiltä, jotka eivät todennäköisesti ole koskaan tyytyväisiä mihinkään. Vaikka kaikki olisi ihan loistavasti, valittamista löytyy silti aina. Hyvä on huomioda myös ihmisten yleinen vaatimustaso; joillekin kolmen tähden majoitus on luksusta, jollekin toiselle surkea luukku. Julkisuudessa on valitettavasti ollut ajoittain tietoa myös siitä, että joissakin tapauksissa hotellien työntekijät tai muut vastaavat tekaisevat palveluun keksittyjä ylistäviä arvioita. Lue arvioita siis kriittisesti ja enemmän kuin vain ensimmäiseltä sivulta.

Kuvien suhteen TripAdvisorista on hyvä tietää, että palvelussa on sekä yrityksen itsensä lataamia kuvia että meidän matkalaisten omia kuvia. Hotellien itse toimittamat kuvat ovat pääsääntöisesti ihan niitä samoja mainoskuvia, jotka olet nähnyt jo matkatoimiston tai varaussivuston sivulla. Tärkeintä on siis katsoa matkaajien omia kuvia, jotta todellisuudesta saa oikean kuvan.

Menkää tutkikmaan, ihailemaan, unelmoimaan ja varailemaan 🙂

-Ansu

 

Lähteet:

Tripadvisor: Read Reviews, Compare Prices & Book

2 Replies

  1. Heei! kivasti tehty blogi, kivasti miellyttää toi tripadvisorin vihreä väri tässä blogissakin. Itselle aika tuttu sovellus kun aina reissuilla tullut käytettyä 🙂 Hyvin hyödyllinen kun vaikka etsii suosittua ravintolaa ulkoimailla ja haluaa lukea arvosteluja

  2. Heippa!

    En ole koskaan käyttänyt Tripadvisoria itse, enkä kyllä keksi yhtään hyvää syytä, miksi en! Töiden puolesta on tullut seurattua työpaikan arvosteluja ja siinä onkin kaikki kokemus Tripadvisorin suhteen.

    Kunhan tästä taas päästään normaalin maailman meininkeihin, ja ulos syömään sekä matkailemaan harkitsen vahvasti Tripadvisorin lisäämistä omiin vakkarisovelluksiin, niin itse arvioiden antajana että arvioiden lukijana.

    Kiva postaus. Kiitos☺️

    – Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *