Toripoliisi & Minä

Moikka Jengi!

Nimeni on Karri ja olen kotoisin alun perin Espoosta. Muutin Rovaniemelle syksyllä 2015 opiskelemaan matkailua ja palveluliiketoimintaa. Olen pienestä saakka pitänyt Lapin mahtavasta luonnosta, joten Rovaniemelle muutto tuntui minusta erittäin luontevalta vaihtoehdolta. Rovaniemellä on ollut mahtavaa asua eli päivääkään en ole katunut tänne muuttoa, ja iso kiitos siitä kuuluu myös minun mahtaville opiskelukavereille!

Olemme kouluporukan kanssa mukana tekemässä Pohjois-Suomen suurimpia messuja, eli Pohjois-Suomen Erämessuja. Tämä on osana minun koulutustani kohti tapahtumajohtamisen ammattilaista.

Minustako sitten tapahtumajohtamisen ammattilainen? No miksipäs ei!

Olen aina ollut luonteeltani toimelias, utelias ja sosiaalinen, joten tapahtumien teko tuntuu minulle varsin luontevalta. Suuren kiitoksen siinä saa itselleen, kun näkee, miten tapahtumaan osallistuvat vieraat nauttivat olostaan ja pääsevät kokemaan jotain ainutlaatuista, jotain uutta.

Olen nyt 3 vuoden ajan järjestänyt hyvän ystäväni kanssa Karhun Malja- nimistä tapahtumaa. Karhun Malja on sekoitus urheilua ja viihdettä ja tärkeintä siinä on, että jokainen vierailija nauttii huikeasta tapahtumasta. Kun Karhun Malja helmikuussa 2014 alkoi, oli tapahtumassa osallistujia 20. Nyt kolmen vuoden jälkeen tapahtumassa vierailee jo lähes 100 henkeä. Esimerkki tapahtumia joita olemme järjestäneet ovat mm. FIFA 2vs2 turnaus, katusähly turnaus, jalkapalloturnaus sekä beachfutis turnaus. Maaliskuussa 2017 järjestettyyn FIFA 2vs2 turnaukseemme osallistui pelaajia 42 henkilöä, sekä lukuisia faneja ja tuttuja nauttimaan ainutlaatuisesta tapahtumasta.

                       

Oman ilon vuoksi alun perin perustettu tapahtuma on vahvistanut taitojani tapahtumajärjestämisessä erittäin paljon ja tuntuukin siltä, että olen erittäin valmis nyt kokeilemaan jotain vielä isompaa. Siksi onkin erittäin hienoa olla mukana tekemässä juuri Pohjois-Suomen Erämessuja!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *