20
maalis 17

Matkalla erämessuille

heippa kaikki 🙂

Minun Nimeni on Julia oikarainen ja jatkan Lapin amkissa opiskeluja  1,5 vuoden tauon  jälkeen. Olen pesun kestävä lappilainen ja juurtunut  lappilaisiin tapoihin ja perinteisiin. En ole aina asunut Rovaniemellä vaan olen opiskellut muun muassa pohjoissuomessa inarissa Saakissa saamelaisalueen koulutuskeskuksessa. Opiskelu pohjoissuomessa tuntui luontevalta vaihtoehdolta kuin lappilaisuus ja saamelaisuus on verissä.  Suomalainen luonto ja eläimet ovat aina ollut lähellä sydäntä ja erityisiä ja minusta on mahtava asia tuoda sitä esille erillaisin messuin ja tapahtumin. Aloitin blogi kurssin muun ryhmän mukana ja haparoiden askelin yritän olla ryhmän mukana :). Mutta sen pidemmittä puheitta itse asiaan.

Minustako tapahtuma osaaja?  Kyllä miks ei. Se olisi mahtava asia.

Luonteeltani olen yleensä  toimelias, järjestelmällinen ja yhteistyöhaluinen. Yleensä tiukissa ja kiirellisissä tilanteissa yritän mahdollisimman nopeasti suorittaa tehtävät, jotta mikän ei lipsuisi ja kaikki menisi penkin alle 🙂

Tapahtuman järjestäminen ja siihen osallistuminen on tuttua hommaa, sillä olen   aikaisemmassa koulussa inarissa osallistunut Kulta pullo hiihtokilpailuihin, johon osallistui pohjoismaista  eri tason hiihtäjiä. Olin silloin henkilökunassa ja otin kilpailijan vastaan maali viivalla ja  huolehdin siitä, että  kaikki on kunnossa ja kilpanumerot kerätään kaikilta pois. Se oli palkitseva kokemus ja antoisa työ.

Sain osallistua myös  winter swimmin mm kilpailuihin, joka järjestettiin Rovaniemellä, tällöin myös olin henkilökunassa  ja jaoin kilpailijoille kisa aikoja ja opastin, missä mikäkin tapahtuu jne.  Tässä tapahtumassa pitiolla nopsa ja käytönnöllinen ja itsenäinen.

Minulle on tärkeää että osallistujat ja henkilökunta nauttivat olosta tapahtumassa ja ottavat kaiken irti  ja pääsevät kokemaan päivän antimet jaTapahtuma sujuisi antoisasti ja kaikki nauttisivat olosta. Odotan innolla erämessuja, sillä tämä tapahtuma on ainutkertainen ja mahtava kokemus niin pienelle kuin aikuiselle kävijälle.

 

 


16
helmi 17

Moikka maailma!

Welcome to your blog. This is a sub blog of the Lappia Blog. This is a default post. Edit or delete it, then start blogging!