Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Monday Meetings (MM)

2019-09-16 @ 6:00 PM - 7:00 PM

Oletko hukassa? Mietitkö elämäntehtävääsi? Ura- tai elämänkriisi? Haluatko muuten vain selkeyttää elämäntarkoitustasi ja/tai tehdä uuden urasuunnitelman ja toimintastrategian?

 

Monday Meeting on ohjaustunti, joka järjestetään maanantaisin kello 18:00 – 19:00 EEST Skypessä. Ohjauksessa opit tuntemaan itsesi paremmin, löytämään omat vahvuutesi, intohimosi tai todellisen identiteettisi. Tunnin aikana työstämme “Omaa tehtävää etsimässä – Löydä vahvuutesi ja intohimosi” -tehtäväkirjaa. Kirja sisältää helppolukuista teoriaa sekä tehtäviä pohdittavaksi. Keskustelutunnin aikana osallistujilla on mahdollisuus reflektoida ja jakaa kokemuksiaan ja edistymistä kasvussa omaksi aidoksi minäksi.

 

Ohjaustunteja järjestetään seitsemän kertaa, aloitus 16.9.2019 ja lopetus 28.10.2019. Osallistuminen edellyttää tutustumista materiaaliin etukäteen ja työpäiväkirjan pitämistä. Ryhmänvetäjällä on muutamia ylimääräisiä kirjoja jaettavaksi hintaan 50 € / kpl. Muutoin osallistuminen on maksutonta.

 

Skype-ryhmä ”Leading Through Change” on perustettu online-kokouksia varten. Löydät ryhmän Skypestä Leading Through Change -nimellä tai suoraan klikkaamalla linkkiä (https://join.skype.com/fgJ6pzTxeUse). Lähetä kontaktipyyntö tai viesti ryhmään, että haluat mukaan keskusteluihin ennen kokoontumisen alkamista viimeistään klo 17:45 EEST. Ryhmän tunnistat alla olevasta kuvasta.

 

Skypetäthän mieluiten kuulokkeet korvissa, että ulkopuoliset eivät kuule ryhmän keskustelua, ja että ryhmä pysyy turvallisena keskustelufoorumina osallistujille. Kokouskieli on suomi.

 

(Ura)muutosmatkasi voi alkaa vaikka tästä! Tervetuloa!

 

P.S. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

Details

Date:
2019-09-16
Time:
6:00 PM - 7:00 PM
Event Categories:
, ,
Website:
https://join.skype.com/fgJ6pzTxeUse

Organizer

Leading Through Change
Email
kirsinuorti(at)gmail.com
View Organizer Website