TERVEYSLIIKUNTA

”opiskelijoilta opiskelijoille” Hyvinvointiapteekki tarjoaa erilaisia hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä palveluita kaikille Lapin korkeakouluissa opiskeleville opiskelijoille. Tarkemmin Hyvinvointiapteekin toiminnasta ja tarjonnasta löydät; http://hyvinvointiapteekki.blogspot.fi/

 

AKTIIVIURHEILU

Lapin korkeakoululiikunta tekee yhteistyötä lappilaisten urheiluseurojen kanssa. Tarkempaa tietoa toiminnasta löydät seurojen omilta sivustoilta; Lapin urheiluseurat

 

HUIPPU-URHEILU

Lapin urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tehtävänä on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Urheiluakatemian keskeisimpiä tehtäviä on huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennuksen tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen.

Lisäinfoa www.lapinurheiluakatemia.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN EDUT

Kunnon Paikka
3 kk-kortti kuntosalille 90 € / 3 kk-kortti kuntosalille & ryhmäliikuntaan 120 €. Kortteja myynnissä yhteensä vain 300 kappaletta, joten ole nopea!

Kortteihin ei kuulu henkilökohtaista kuntosaliohjelmaa. Mikäli sinulla ei ole vielä Kunnon Paikan kulkuavainta, se maksaa ensimmäisen korttioston yhteydessä 10 €. Jatkossa samalle avaimella voidaan ladata kaikki ostamasi kortit.

Lisätietoa aikataulut/palvelut  http://www.kunnon-paikka.com/etusivu/


Ounasvaaran hiihtokeskus

Kk-opiskelijat saavat Sporttipassilla perjantaisin 50 % alennuksen aikuisten päivälipusta, tai välineet kaupan päälle ostaessaan norm. hintaisen lipun (HUOM! Sporttipassitarra)

Lisäinfoa löydät; http://www.ounasvaara.fi/
https://www.facebook.com/ounasvaara

 

Santasport

Sporttipassia  näyttämällä seuraavat palvelut ja hinnat:

KEILAUS
15€ /ratatunti (sis. kenkävuokran), suositus max 4hlöä /rata
aukioloaikojen mukaan, ei koske hohtokeilausta
ratavaraukset p. 020 798 4207 tai http://santasport.fi/keilailu

CMS PÄIVÄPASSI
10€ /päivä (norm. 19€/päivä)
sisältää päivän aikana ryhmäliikuntatuntien, kuntosalien ja kylpylän käytön
ajan tasalla oleva ryhmäliikuntakalenterin, aukioloajat ym. osoitteesta http://www.cmssantasport.fi/

Santasportilta FatBiket, maastohiihtovälineet ja lumikengät -30% listahinnoista Sporttipassilla! Lisätietoa hinnoista; http://santasport.fi/valinevuokraamo

 

 

GymEveryBody

Mahdollisuus ostaa lisä- salikortti sporttipassilaisille, jossa on ”rajaton” käyttö salin auki-olo aikoina hintaan 25€/kk (norm. 44€ opisk. hinta)

Lisäinfoa GymEveryBodyn kuntosalipalveluista löydät täältä

 

INTERSPORT
 

Tanssiliikunta

Napapiirin Nastat ja Lapin korkeakoululiikunta yhteistyöhön! Nyt on loistava tilaisuus lähteä tutustumaan tanssin saloihin ammattilaisten opastuksella. Sporttipassilla saat alennusta alla olevista kursseista.
Lisätietoa aikatauluista ja seuran toiminnasta;http://www.nastat.net/