Kesälomat alkaa olla lopuillaan ja syksyn suunnitelmat jo vauhdissa? No ehkä ei vielä vauhdissa, mutta käynnistetty jo kuitenkin 🙂

LOVO-hankkeen pilotit jatkavat kehittämistyötään heti lukukauden käynnistyessä. Seuraa siis blogia, jotta pysyt kärryillä mitä kaikkea hienoa teemmekään tänä vuonna. Olethan jo liittynyt LOVOn Facebook-ryhmään? Piloteista lisätietoa saat blogin “Käynnissä olevat pilotit” -sivulta.

Toukokuussa järjestimme kaikille avoimen webinaarin otsikolla: Eriaikainen äänipalaute opettajan työkaluna. Asiantuntijoina Päivi Rasi ja Hanna Vuojärvi Lapin yliopistosta.

Syksylle on suunnitteilla uusia webinaareja, joissa kerromme piloteissa syntyneistä hyvistä käytännöistä. Pysy kuulolla siis! Aikataulut julkaistaan sekä blogissa että Facebook-ryhmässä. Twitteriä unohtamatta!

Kevään puolella julkaistaan myös hankejulkaisu, jonka artikkelit kuvaavat käytännönläheisesti digitaalisia oppimistapoja ja sisältöjä sekä verkkotoiminnallisia ratkaisuja. Artikkeleiden kirjoitus ja koostaminen julkaisuksi on jo käynnistynyt ja valmista teosta saamme ihailla alkuvuodesta!


Aurinkoista alkusyksyä toivotellen

Kirsi Saloniemi, Lapin ammattikorkeakoulu, LOVO-hankkeen projektipäällikkö