Keskustie 4

95300 Napalaakso

Y-tunnus 8646113-0
IBAN: FI0799201801130986
SWIFT/BIC: NETBFI99

kiinteistokingit@napalaakso.fi

 

 

Kiinteistö Kingit on perustettu vuonna 1996. Yrityksemme toimii kiinteistövälittäjänä Napalaakson alueella. Olemme kasvattaneet toimintaamme tasaisesti vuosien aikana ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman erikokoisia ja eri käyttöön soveltuvia yrityskiinteistöjä. Yrityksemme asiakaskunta muodostuu suurimmaksi osaksi alueella toimivista ja aloittavista yrittäjistä.

Kartoita tarpeesi

Jotta voisimme taata teille mahdollisimman laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen, pyydämme teitä kartoittamaan tilatarpeenne. Kokemuksemme perusteella suosittelemme aina lähtökohtaisesti toimintaansa aloittavalle yritykselle liiketilojen vuokraamista. Jos yrityksenne on kiinnostunut ostamaan liiketiloja, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse kiinteistokingit@napalaakso.fi.

 

Neliöhinnat alueittain

Alta löydät eri kaupunginosien neliöhinnat. Vuokran lisäksi veloitamme vesimaksun, joka on 20€/hlö/kk, kaupunginosasta riippumatta.

 


Keskusta 16,50 €/m²/kk


 Vihrelä 13,00 €/m²/kk


Jänölä 11,00 €/m²/kk


Piippola 8,00 €/m²/kk


Länsi-Saarto 5,00 €/m²/kk


 

 

Asiakkaaksi

Täytä vuokrasopimuksen tiedot huolellisesti. Lähetämme vuokrasopimuksen ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Sopimus katsotaan hyväksytyksi, kun se on allekirjoitettu ja palautettu Kiinteistö Kingeille.

Yrityksen nimi
Yrityksen Y-tunnus
Sähköposti
Toimiala
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Pinta-alan tarve (m2)
Sopimuksen alkamispvm
Työntekijöiden määrä
Vuokrattavan kohteen sijainti
?
Kaupunginosat: Keskusta, Vihrelä, Piippola, Länsi-Saarto, Jänölä