Ensimmäinen askel kohti messuja

Miepä taijjan alottaa tämän blogin kirjottamisen esittelemällä itteni lyhyesti ja vielä omala murtheela. Mie olen Petra ja molen kotosin Ylläkseltä. Koko ikäni Ylläksellä asuhneena voin myöntää, että näinki piehnen kaupunkhin muuttaminen ko Rovaniemi, oli aluksi shokki. Ko on pienestä tytöstä saakka tottunu asuhman ja elähmän mettän keskelä, kesti aikaa totutella kaupunki elähmän. Ihminen vieraantuu nopeasti luonnosta mutta toivottavasti ei ittele käy niin. Tosin ei sinne methän enhän niin helposti lähe kävelehmän ko se ei ole enhän takapihalla. Mutta menhämpä aiheeseen ja vaihama asiakiehleen, niin on kaikile mukavampi lukea tätä.

Restonomi opintoja Lapin ammattikorkeakoulussa on nyt puolitoista vuotta takana ja tänä keväänä meillä alkoi tapahtumajohtamisen opinnot, jossa pääsemme toteuttamaan Pohjois-Suomen erämessuja. Erämessut järjestetään tänä vuonna Oulussa 25–28.5.2017. Ajatus erämessuista ei tuntunut alkuun kovin omalta, koska messuja ajatteli liian suppeasta näkökulmasta. Oikeastaan päässä pyöri vain ajatus vanhemmista miehistä ostamassa uusia virveleitä kesän kalareissuille. Pikku hiljaa projektin edetessä ja asiaa makustelemalla, alkoi löytymään aitoa innostusta messuja kohtaan ja löytymään se oma paikka. Aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä on todella vähän, joten innolla ja pienellä jännityksellä odottaa mitä uusi viikko tuo aina tullessaan!

Minustako tapahtumaosaaja?
No miksipä ei, ainakin sitä parhaansa voi yrittää!

Erämessuja ajatellen, päätin somistaa ensimmäisen postauksen kuvilla innokkaimmasta ulkoilukaverista, 13-vuotiaasta Lulusta! Tämän kaverin kanssa on jo useampi vuosi seikkailtu yhdessä siellä ja täällä. Myönnetään että moni reissu olisi jäänyt tekemättä, jos tätä karvakaveria ei olisi ollut pyytämässä lenkille.

Palathan seuraavan postauksen merkeissä!
-Petra

 

This entry was posted in Yleinen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ensimmäinen askel kohti messuja

 1. ninajainen says:

  Tykkäsin paljon esittelystä, oli kiva lukea murteella 😀 ihania kuvia 🙂

 2. Laura says:

  Miten ihana koira sulla! Ja näyttäis ainakin siltä, että oisit panostanu tähän ulkoasuun todenteolla, super kiva tuo banneri!

 3. Kati says:

  Hei Petra!
  Mikä kirjoittajalahjakkuus sinusta löytyi! Kiitos kivasta hyvänmielen postauksesta 🙂 Kiva, että olet hitaasti, mutta varmasti kiinnostunut Erämessuista, joka on suuri ja opettavainen tapahtuma ja hyvä lisä CV:n!

  Kirjoitat oikein hyvää suomea. Teksti soljuu eteenpäin mukavasti, sanavalinnat ovat oivia ja murtheela kirjoittaminen erottaa sinut muista, oikein hyvää duunia!!
  Tsemppaisin sinua kirjoittamaan lisää ja kehittämään tätä taitoa. Rohkeasti omaa näkökulmaa, tarinoita ja hyperlinkkejä muualle verkkoon: toisiin blogeihin, lehtijuttuihin, kiinnostaviin ihmisiin (vaikka jos heistä tehty Wikipedia-sivu) tai muuta sellaista.

  Tästä on melkosen mahtavaa jatkaa niin bloggausta kuin tapahtumajohtamisen opintoja!
  terkuin
  Kati

 4. Kati says:

  Niin ja erityiskiitos hyvistä kuvista!
  Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *