Haluatko erottua työnhakijana tai asiantuntijana ja tuoda omaa osaamistasi näkyville hyödyntäen digitaalisia viestintäkanavia, kuten blogeja? Mitä on oman osaamisen markkinointi ja miksi se on tärkeätä? Kuinka eri sosiaalisen median kanavissa tulisi viestiä?

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päivittää osaamistasi Minäkö brändi? Näy, kuulu ja vaikuta verkossa (3 op) – opintojaksolla, jossa kartoitamme niitä vahvuuksiasi ja osaamistasi, joiden näkyväksi tekeminen tekee juuri sinusta ainutlaatuisen työnhakijan/asiantuntijan. Opintojakson aikana löydät omat vahvuutesi henkilöbrändinä ja verkkoviestijänä. Brändisi toimii työkaluna työnhaussa, asiantuntijuuden ja osaamisen markkinoinnissa, tiedonhaussa, verkostoitumisessa sekä yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Otamme opintojaksolla aktiiviseen ja tavoitteelliseen käyttöön erilaisia viestintäkanavia ja alustoja, kuten  Instagram, Pinterest, LinkedIn, Facebook, blogit, sähköinen CV, Webinaarit jne… ja laitamme tuulemaan!

 

Opintojakson kouluttajana on Kati Koivunen. Voit tutustua aiheeseen ja Katiin hänen blogissan kummaakarismaa.wordpress.com  sekä Twitterissä @koivunenkati. Raito-hanke järjestää opintojakson ja se on Raitohankelaisille ilmainen. Ensimmäinen ohjauskerta on 8.2.2017, joten tulkaahan reippaasti mukaan!

Ilmoittautumiset sirpa.torvinen@lapinamk.fi