Matkailualan palvelumuotoiluosaaja -koulutus

Kiinnostavatko matkailualan kehittämistehtävät? Haluatko oppia kehittämistyön menetelmiä?

Lue lisää ja hae mukaan!

Yhteistyössä: Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu. Rahoittaja Lapin ELY-keskus ja te-palvelut

 

Monimuotoiset työmarkkinat

Räätälöityä ja henkilökohtaista tukea sekä ohjausta työllistymisen ja yrittäjyyden edistämiseksi: tukea työnhakuun, kevytyrittäjyysvalmennusta, kortti- ja lyhytkoulutuksia, yksilöohjausta ja rekrytointitapahtumia sekä työnantajien ja työnhakijoiden Duunitreffejä.

Yhteistyössä: Rovaniemen kaupunki, Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Redu. Rahoittaja Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

 

Digiassari-valmennus

Monialainen Digiassari-valmennus on suunnattu korkeakoulutetuille työnhakijoille. Valmennuksessa yhdistyvät koulutus ja käytännön työskentely ja se antaa valmiudet toimia oman alan kehittäjänä ja asiantuntijana nykypäivän digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Seuraava valmennus käynnistyy syksyllä 2019, haku valmennukseen on auki 4-18.9.2019.

Lapin ammattikorkeakoulu. Rahoittaja Europan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan  ELY-keskus ja te-palvelut

 

DUUNI – vanhemmuuden taidot työelämävahvuudeksi

Oletko 16-29 vuotias äiti tai isä ja pohdit työ- tai koulutusvaihtoehtojasi? Duuni järjestää nuorten vanhempien tulevaisuusohjausta vertaisryhmässä.

Tule mukaan Mun reitti! –ryhmään ja löydä oma juttusi.

Yhteistyössä: Turun ammattikorkeakoulu, Lahden ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Kirjan talo ry, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry sekä Suomen Caritas. Rahoittaja: Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus