Hanke

uusilogo jpgSeksuaaliterveys Lapin lasten, nuorten ja vanhempien voimavaraksi

 

Hankkeen päätavoitteina ovat Lapin läänin alle 25-vuotiaiden lasten, nuorten ja perheiden seksuaali- ja lisääntymisterveyden vahvistuminen ja kehittyminen. Lisäksi tavoitteena on ammattilaisten valmiuksien lisääntyminen ja kehittyminen lasten, nuorten ja perheiden seksuaaliterveyden edistämisessä. Kolmantena päätavoitteena on kehittää ammattilaisten yhteistyötä eri palveluketjujen välillä seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämiseksi.

Hanketta koordinoi Lapin ammattikorkeakoulu. Osatoteuttajia ovat Lapin sairaanhoitopiiri ja Rovaniemen kaupungin terveydenhuollon palvelualue. Hankkeen rahoittaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Hankkeen tuloksena alle 24 –vuotiaiden lasten, nuorten ja perheiden seksuaalitietoisuus on vahvistunut ja ammattilaisten valmiudet ovat kehittyneet seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämisessä. Ammattilaisten välinen yhteistyö on lisääntynyt seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämisessä.

Yhteystiedot:

Projektipäällikkö, terveydenhuollon lehtori Sirkka Havela puh.0407371728  sirkka.havela(at)lapinamk.fi

Projektityöntekijä, Rovaniemen kaupungin terveydenhoitaja, seksuaalineuvoja Noora Wilhelmsson noora.wilhelmsson(at)lapinamk.fi

Projektityöntekijä, Maria Myller maria.myller(at)lapinamk.fi