Etusivu

Tervetuloa suopunginheiton maailmaan! Me suopunginheittäjät haluamme tutustuttaa sinut suopunginheittoon! Perinteisesti suopunki lentää ahkerasti poroerotuksissa, mutta se on myös porokilpailujen oheislaji. Yhdistyksessä teemme suopunginheittoa tunnetuksi ja edistämme sitä erityisesti urheilulajina. Taustaltamme olemme poromiehiä ja haluamme opettaa lajia kaikille!

Olemme myös kokeneita poro- ja suopunginheittokilpailujen järjestäjiä ja ahkeria kisaajia. Järjestämme vuosittain suopunginheiton aikaheiton SM-kilpailut ja järjestämme myös muita suopunginheittokilpailuja, -tapahtumia ja tietenkin opetamme suopunginheittoa ja opastamme vasta-alkajia lajin saloihin!

Yhdistyksen hallitus on vahvistanut yleisesti käytössä olleet suopunginheiton aikakilpailujen säännöt. Tarkistamme vuosittain kilpailusääntöjä ja hallitus antaa tarvittaessa lausuntoja kilpailuissa esiintyvissä epäselvissä sääntöasioissa. Tarjoamme mielellämme osaamistamme suopunginheittokilpailujen järjestämistä varten neuvonantajana ja asiantuntijana. Mahdollisuuksien mukaan osallistumme kisatalkoisiin ja lainaamme tarvittavia välineitä kisoja varten. Vastaamme mielellämme kisajärjestäjiä askarruttaviin kysymyksiin!

terveisin Suopunginheittäjät ry:n hallitus