Tehtävä 2 Sport tracker premium

SPORT TRACKER PREMIUM

Spost Tracker on suomalainen älypuhelimille tarkoitettu urheilusovellus, joka mittaa kuljetun reitin GPS: n avulla ja muodostaa siitä nopeus- ja korkeusgraafit ja mittaa syketiedot, mikäli käyttäjällä on käytössä sykevyö. Harjoituksia voi valokuvata ja jakaa mm. facebookiin. Harjoituksen aikana voi kuunnella musiikkia ja Sport Tracker antaa myös äänipalautetta.

Tutustuin viikon ajan sport tracker premium versioon. En ole aikaisemmin käyttänyt kuin perinteistä sykemittaria. Sport Tracker premium on maksullinen älypuhelimeen ladattava urheilusovellus.

Kuvahaun tulos haulle sport tracker

Ilmaiseksi sen sai 1 kuukaudeksi käyttöön ja hinta muuten on 3,59€ kk tai 24,99€ vuodessa. Ei minusta kallis. Sport Treckerilla on myös ilmaisversio. Ilmaisversioon verrattuna Sport Tracker Premium versiossa on kuusi uutta ominaisuutta, jotka parantavat treenin seuraamista. Yksi uusi ominaisuus on mahdollisuus treenata aiempaa treeniä vastaan ja näin lisätä motivaatiota ja kehittää itseä. Suorituksia pystyy vertailemaan keskenään ja asentaa esim. kuinka monta kilometriä haluaa kävellä viikon aikana. Premium versiossa on paremmat maastokartat, mutta muuten minulle jäi epäselväksi miksi maksullinen versio olisi parempi kuin ilmaisversio.

Lataaminen kännykkään onnistui helposti. Ennen käyttöön ottoa asennettiin omia tietoja ja tavoitteita. Ensimmäinen käyttökerta oli suunnistus. Suunnistuksen jälkeen oli mielenkiintoista seurata kartalta, kuinka pitkä todellinen kuljettu matka oli.  Kartta oli selkeä ja näytti tarkasti vauhdin ja korkeus erot. Toki suunnistuksessa oli vielä plussaa se, että jos ”tipahtaa kartalta” niin sport trackerilla olisi helposti pystynyt tarkistamaan missä olen.  Testasin myös treenata aiempaa lenkkiä vastaan. Kieltämättä se lisäsi lenkin mielenkiintoa ja motivaatiota, kun puheääni ilmoitti 1 km välein olenko nopeampi vai hitaampi kuin edellisellä kerralla.

Plussia ja miinuksia

+ Kohtuullisen helppo käyttää

+ Selkeä näyttö

+ Mittaa selkeästi matkan ja ajan

+Motivoi liikkumaan ja näkee jos tapahtuu kehitystä

+ Näkee minkä verran tulee viikossa harrastettua liikuntaa

– Stressi jos ei saavuta tavoitteita

– Kännykän kuljettaminen lenkillä mukana

Kuvahaun tulos haulle sport tracker

Jatkossa..

En usko, että jatkan tilausta, mutta jos haluan sport trackerin niin käytän ilmaisversiota. Kokemuksena oman liikunta määrän seuraaminen oli mielenkiintoista, mutta liikkujana en ole niin tavoitteellinen, että jaksaisin aktiivisesti seurata omaa kehitystä. Toki innostus tähän olisi voinut tulla, jos olisin saanut kädestä pitäen opetusta sport trackerin käyttöön. Käyttämisen opettelu tuntui työläältä ja en usko, että sain kaikkia ominaisuuksia hyödynnettyä. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan tämän ohjelman käyttöä 😊 olisiko se juuri sinulle sopiva lenkki kaveri?

https://mobiili.fi/tag/sports-tracker/

https://www.sports-tracker.com/login

 

2 thoughts on “Tehtävä 2 Sport tracker premium

  1. Tätä premium vesiota ajattelin itsekin alkuun kokeilla ilmais-trackerin käyttäjänä. Sitten en ollut varma, että muuttuuko premiumin käyttö kuukauden jälkeen automaattisesti maksulliseen versioon, niin jätin kokeilematta. Mukava kuulla tämä postauksesi premium version kokeilusta. Etenkin tuo battle mahdollisuus omaa edellistä suoritusta vastaan kiehtoo, koska yleensä sitä tulee taisteltua juuri itseään vastaan kehittyäkseen ja parantaakseen suorituksiaan.

  2. Joo, minäkin olen käyttänyt joskus aiemmin tuota ilmaisversiota. Itse asiassa tämä Premiun versio on mennytkin täysin ohi, tosin jo ilmaisversio on tuonut riittävästi. Hinta ei kuitenkaan ollut niin kova, etteikö tuon Premiuminkin voisi ottaa käyttöön jos/kun lenkkeily taas aktivoituu…

    Riikka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *