Oletko hukassa? Tule mukaan Monday Meeting -ohjaustunnille!

Etsitkö elämäntehtävääsi tai kamppailetko urakriisin kanssa? Haluatko selkeyttää elämäntarkoitustasi ja luoda uuden ura- tai hyvinvointisuunnitelman? Monday Meeting -ohjaustunti on juuri sinua varten!

Mitä?

Monday Meeting on ohjaustunti, joka järjestetään maanantaisin klo 17–19 EET syys-marraskuussa 2024. Ohjaustunti toteutetaan ryhmämuotoisena verkko- tai lähiopiskeluna vertaistukena. Tavoitteena on vahvistaa osallistujan psyykkistä terveyttä sekä positiivisen, mutta realistisen elämänasenteen vahvistamista.

Kenelle?

Kurssi / ohjaus on tarkoitettu kaikille itsensä johtamisesta kiinnostuneille, joilla on haasteellisia elämänkokemuksia tai muita ongelmia elämässä. Ohjaustunnit tukevat työnohjausta.

Ilmoittautuminen

Ryhmätoimintaa osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki Teamsiin on auki noin viisitoista minuuttia ennen aloitusta eli klo 16:45 alkaen ja se sulkeutuu, kun kokous alkaa eli klo 17:00.

Ryhmässä kerätään vapaaehtoinen 10 € kertaosallistumismaksu.

Kokoontumisten teemat ja osallistumislinkki on mainittu liitteenä olevassa opetussuunnitelmassa, jonka voit kopioida itsellesi.

Innolla odotan, mitä tuleva syksy tuo tullessaan!

Lisätietoja:
Ohjaaja / pedagogi Kirsi Nuorti
Leading.Through.Change(at)outlook.com

Opetussuunnitelma:

(Kuva: AI)