Napalaakso – Virtuaaliset ensiaskeleet yrittäjyyteen

Tervetuloa Napalaaksoon – Lapin AMKn virtuaaliseen oppimisympäristöön

Napalaakso on Lapissa sijaitseva kasvava kuntakeskus. Reilun sadantuhannen asukkaan kuntaan on hyvät kulkuyhteydet niin autolla, lentokoneella, junalla kuin meriteitsekin. Hyvä saavutettavuus, Lapin kasvava matkailu ja yrittäjien takana seisova kunta houkuttelevat Napalaaksoon vuosittain uusia ja innovatiivisia pienyrityksiä.

Sinunkin kannattaa harkita ensiaskeleita yrittäjyyteen ja kalastella ideoita liiketoimintaan Napalaaksossa.

Tarkempaa tietoa löydät sivustomme Napalaakso -linkin kautta. Sieltä löydät tietoa mm. Napalaakson teollisuudesta, kaupoista sekä palveluista ja matkailusta.

 

Napalaakso Facebookissa

Napalaakson karhu nauttii jo hyvissä ajoin alkaneesta kesästä🐻 Meno ei suinkaan Napalaaksossa hiljene täysin, sillä muutama oppiyritys jatkaa toimintaansa kesän ylitse! Karhulla riittää paljon seurattavaa Napalaakson yritysmaailmassa👍🏻 #yrittäjyys #napalaakso #oppiminen ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Napalaakso - Arctic Valley

Napalaakso-yrityspeliin osallistuneilla ensimmäisen vuoden liiketalouden opiskelijoilla oli tänään 18.5.2018 Napalaakson päätöseminaari. Jokainen yritys kertoi toimivuodestaan vuorollaan ja lopuksi julkaistiin parhaimman liikevaihdon saavuttanut oppiyritys, onneksi olkoon Arctic Workwear!😎🔥

Seminaarissa kerrottiin myös viikoilla 6-12 olleen myyntibuustauksen tulokset, parhaimman myyntituloksen saavuttanut oppiyritys sekä kunniamaininnat saivat muutamat opiskelijat Napalaakson All Star-kategoriassa!

Onnittelut myös muille oppiyrityksille, jotka osallistuitte Napalaaksoon lukuvuonna 2017-2018! Hyvää kesää kaikille!🌻🌼
... See MoreSee Less

View on Facebook

Uutisia Napalaakson pankkiliiketoiminnassa! Napalaaksoon perustettiin kuluneena vuonna enemmän oppiyrityksiä kuin koskaan aikaisemmin. Nyt yrityksiä palvelee myös Napalaakson uusi pankki - Napapankki, joka tarjoaa asiakkailleen Pohjoista pääomaa. Napapankin missio on olla Lapin luotetuin pankki ja palvella asiakkaita ammattitaidolla hyödyntäen uusimpia digitaalisia välineitä.

#Napalaakso #LapinAMK
... See MoreSee Less

View on Facebook