Tervetuloa!

Opopäivien materiaalit löydät täältä! 

Opopäivät järjestetään Rovaniemellä 8.-10.2.2024. 

Tervetuloa mukaan!

Valtakunnalliset Opopäivät järjestetään Rovaniemellä teemalla Pohjoinen yhteistyö. Päivien aikana haluamme tuoda esiin, millainen voimavara pohjoisuus ja yhteistyö meille on. Haluamme näyttää millaista Pohjois-Suomessa on tehdä työtä ja yrittää ja minkälaisia ammattilaisia tulevaisuudessa tarvitaan. 

Päivien aikana pääset tutustumaan Pohjois-Suomen luontoon, kulttuuriin ja toimintaympäristöön. Pohjoisuus ja yhteistyö nousevat esille päivien aikana puheenvuoroissa, työpajoissa ja tutustumiskäynneillä yrityksissä. Ohjelmassa on puheenvuoroja, live- ja etätervehdyksiä, oppilaitos- ja yritysvierailuja, työpajoja ja näytteilleasettajien tarjontaa sekä mahdollisuus osallistua Sopo ry:n vuosikokoukseen ja toimikuntien tapaamisiin.

Opopäiville osallistuu n. 400 opinto-ohjaajaa tai ohjaustyötä tekevää henkilöä sekä näytteilleasettajia n. 200 henkilöä. Meitä on perjantaina 600 osallistujaa Lapin opinto-ohjauksen päivillä. 

Perjantaina olemme Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa Rantavitikalla. Tarvittaessa paikallisliikenteen bussiaikataulut näette tästä. Linjat 4 ja 6 menevät Rantavitikalle keskustasta. Lapin ammattikorkeakoulun osoite on Jokiväylä 11c, Rantavitikka. Etäisyys Santa Claus hotellilta ammattikorkeakouluun on 2,6 km. 

On luvattu kipakkaa pakkasta. Huomioikaa tämä laukkuja pakatessanne.

Lapin opinto-ohjaus ry toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi Rovaniemelle!

 

Ota seurantaan myös Somekanavat 

(FB: Opopäivät 2024 Rovaniemellä, IG: Opopaivat2024)

 
Kansikuvan ja yläpuolella olevan kuvan ottanut Veikko Keränen