Saat meiltä kaikki yrityksesi IT-laitteet ja -palvelut. Huolehdimme tietotekniikkasi toimivuudesta ja tarjoamme apua myös ongelmatilanteisiin. Käytössäsi on kattava tuote- ja palveluvalikoima sekä ammattitaitoinen henkilöstö.

 

 

Tekno-North Opy tarjoaa asiakkaileen tuotteita monipuolisesti ja laajalla skaalalla. Meiltä saat tietokoneet ja oheislaitteet, älypuhelimet, älykellot, monitoimi- ja lasertulostimet sekä erilaiset pientuotteet. Tarkemmin tuotteisiin voi tutustua Tekno-Northin tuotekatalogin avulla.

 

 

 

 

 

Verkkopalaverit ja etätyöskentely ovat tätä päivää. Tekno-Northin verkkopalaveripaketilla varmistat hyvän etätyöskentelykokemuksen sekä kokousten sujumisen yrityksessäsi tai organisaatiossasi. Paketit on räätälöity käyttäjämäärän mukaisesti: Silver, Gold, Platinum.

  1. Silver
  2. Gold
  3. Platinum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meiltä saa myös vuokrattua infonäyttöjä helpottamaan ja tehostamaan yrityksesi sisäistä viestintää. Sisäinen viestintä on tärkeää, jotta jokainen yrityksessä työskentelevä tietää, mitä yrityksessä tapahtuu. Vähennetään yhdessä sähköpostien määrää ja siirretään viestintää infonäytöille!

 

VUOSISOPIMUS:

  • Näyttö.
  • Seinäteline.
  • Vuosihuolto.
  • Asennus.
  • Kuljetus Napalaaksossa.

 

 

 

 

Haluat varmasti pitää hyvää huolta tietoturvastasi ja sujuvoitaa yrityksesi henkilöstön työskentelyä? Tekno-North tarjoaa Kokonaisturva -tietoturvapaketin, jotta työskentely yrityksessäsi on turvallista ja toimintavarmaa. Jos epäilet yrityksesi tietoturvatilannetta, pyydä tarjousta tietoturvakartoituksesta. Lisäksi löydät meiltä Työntekijä-, Graafinen- ja Kirjanpitäjä- ohjelmistopaketit tukemaan yrityksesi ja organisaatiosi arkea.
Tekno-Northin kyberturvallisuusratkaisu ALL-IN-ONE TEKNO-CYBER on yrityksille ja organisaatioille suunniteltu kyberturvallisuuspaketti. TEKNO CDS kattaa pilvipohjaisen havainnointi- ja valvontatyökalun, joka valvoo tietoturvaympäristöä. Ratkaisu kattaa IT- hallinnointipalvelun, jatkuvan riskien ja haavoittuvuuksien tunnistamisen, identiteettien ja resurssien hallintaohjelmiston, turvallisen pilvipalvelun sekä VPN-ohjelmiston. Lisäksi ALL-IN-ONE TEKNO-CYBER -pakettiin kuuluu Norton Antivirus -tietoturvapaketti sekä yrityksen tai organisaation tieto- ja kyberturvallisuuden alkukartoitus, ohjelmistojen asennus sekä henkilöstön koulutus.

 

 

 

Toimipisteemme sijaitsee Napalaaksossa, mutta myyntimme tapahtuu pääasiassa verkossa. Saat meihin parhaiten yhteyden lähettämällä tarjouspyynnön, jossa kerrot yrityksestäsi ja yrityksesi tarpeesta. Näin voimme räätälöidä tarjouksemme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman nopeasti!

 

 

Pidetään yhdessä huolta yrityksesi it- laitteista!

Tekno-North huoltaa ja asentaa. Lisäksi saat meiltä käyttöösi 24/7-tukipalvelun, joka toimii nopean ratkaisun kanavana ongelmatilanteissa. Isommat huollot pyrimme tekemään 24 tunnin kuluessa. Lisäksi jälleenmyymme tai hävitämme vanhat atk- ja toimistolaitteet uusien tieltä. Tekno-North tuottaa myös tietoturva- ja atk-ergonomiakartoituksia yrityksille ja organisaatioille.