Tietoa meistä

Helpotamme työntekoasi joustavilla, mukavilla ja turvallisilla työasuillamme. 

Yrityksemme Parttio Workwear Opy on 2019 vuonna perustettu uusi yritys.  Tavoitteemme on tarjota teille laadukaita ja mukavia työvaatteita, jotka ovat valmistettu Suomessa ja toimia jälleenmyyjänä muiden huippumerkkien osalta. Myymme tuotteita pääsääntöisesti verkkokaupassa, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden asioida kivijalkamyymälässämme (Vihrelänkuja 15, 95600 Napalaakso).

Asiakkaillamme on myös mahdollista meillä suunnitella omia työvaatteita suunnitteluohjelman kautta, jossa pääsette vaikuttamaan työvaatteiden mm. väreihin ja kuvioihin.

Vastuullista toimintaa

Yrityksessämme on tärkeää tuotteiden materiaalit ja valmistusprosessi, joissa kiinnitämme huomion vastuullisuuteen. Tuotteidemme materiaalit ovat kotimaisia ja valmistus tehdään mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Parttio brändi

Tavoitteenamme on luoda luotettava ja kotimainen työvaate brändi, jossa keskitymme palvelu- ja hyvinvointialojen vaatettamiseen ja turvallisuuteen tarjoamiemme työvaatteiden ja kerrastojen avulla.

Visiomme on olla tulevaisuudessa maan johtavin työvaatteiden valmistaja.  Avaamalla showroomeja useammalle paikkakunnalle pääsemme lähemmäs asiakasta ja pystymme paremmin vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Luomme imagon laadukkaista, kestävistä ja ympäristöarvot täyttävistä tuotteista. Brändäyksen myötä tavoittelemme myös maailmanmarkkinoita.

Missiomme on tuoda markkinoille turvallisia, käytännöllisiä ja moderneja työvaatteita ja asusteita. Haluamme vastata muuttuvan työelämän tarpeisiin ja kehittää toimivampia ja turvallisempia työvaatteita. Tavoitteemme on luoda maailmanlaajuinen brändi.

Parttio Workwear Opy:n strategiana on tarjota kokonaisvaltainen ja laadukas valikoima työvaatteita oman malliston lisäksi toimimalla jälleenmyyjänä luotettaville työvaatteiden valmistajille. Omaan mallistoon tulee kuulumaan palvelu- ja hyvinvointialoille suunnatut vaatteet sekä tekniset kerrastot. Kuuntelemalla asiakkaiden tarpeita ja toiveita sekä pysytellen jatkuvasti ajanhermolla markkinoita tunnustellen pystymme tarjoamaan innovatiivisia, laadukkaita ja kestäviä työvaatteita. Panostamme laadunvalvontaan, niin työssä kuin materiaalien osalta sekä jatkuvaan tuotekehittelyyn pyrimme reagoimaan nopeasti erilaisiin muutostarpeisiin. Työvaatteiden kokonaiskustannukset ovat kohtuulliset materiaalien pitkään käyttöikään verrattuna. Ympäristöystävälliset tuotantotavat ovat meille arvo asia.