Polargate Markkinointipalvelut

Kerro tarinasi visuaalisesti!

Mainosvideoiden tuotantopalvelu

Videosisällön hyödyt

Videot vangitsevat yleisön huomion pidemmäksi aikaa kuin pelkkä teksti. Ne auttavat yritystäsi viestittämään katsojallesi intiimiä tietoa brändistäsi. Se on myös nopea ja tehokas tapa kertoa tuotteistasi ja palveluistasi visuaalisesti ja mieleenpainuvasti.

Hyvin tuotettu video voi rakentaa katsojassa luottamusta brändiisi. Tämä voi myös lisätä uskottavuuttasi heidän silmissään. Videot tarjoavat henkilökohtaisemman kokemuksen tunnetasolla, joka jää vaikuttamaan katsojan alitajuntaan pidemmäksi aikaa.

Miksi video?

Pysy kilpailijoidesi edellä Polargaten tuottamilla laadukkailla videoilla. Ammattimainen tuotantotiimimme takaa aina korkean laadun.

 

Me tiedämme

Me tiedämme ja osaamme räätälöidä sisällön sopivaksi eri alueille, maihin ja vähemmistöryhmille. Otamme kaiken huomioon ja kunnioitamme jokaista.

Hyödyt

Mainosvideoidemme avulla kasvatat brändisi näkyvyyttä, saavutat uskottavuutta sekä tavoitat globaalin yleisön ja houkuttelet enemmän asiakkaita luoksesi.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on välittää viestisi visuaalisesti: luomme videoita, jotka välittömästi herättävät kohdeyleisösi huomion ja varmistavat, että viestisi huomataan.

Mainosvideon tuotantopalvelu

Ammattitaitoinen tiimimme luo 5-minuuttisen videon, joka on räätälöity kohdeyleisöllesi, olipa kyse sitten yritys-, opetus- tai viihdekäytöstä. Huolehdimme siitä, että videon sävy resonoi parhaiten yleisösi kanssa.

Tämä palvelu on niille, jotka haluavat tavoittaa nuoren ja suuren yleisön sekä herättää heissä positiivisia tunteita yritystäsi ja brändiäsi kohtaan.

Anna meidän toteuttaa ideasi visuaalisesti!

Hinta: 4532,45€ (Sis. alv)

Videon tuottamiseen kuluu suunnilleen kaksi täyttä työviikkoa.

Tilatessasi tämän palvelun kanssa muita palveluitamme tai tuotteitamme, räätälöimme sinulle tarpeittesi mukaisen pakettihinnan.

Somemarkkinointi

Miksi marketoida sosiaalisessa mediassa?

 

Sosiaalisen median alustoilla on miljardeja käyttäjiä maailmanlaajuisesti. Tämä mahdollistaa yrityksellesi pääsyn laajemmille markkinoille, mikä ei olisi mahdollista ilman sosiaalista mediaa.

Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille foorumin suoraan vuorovaikutukseen yleisön ja asiakkaiden kanssa kommenttien, tykkäysten, jakojen ja viestien kautta, luoden asiakassuhteita ja -uskollisuutta.

 

Hyödyt

Sosiaalisen median alustat mahdollistavat yrityksesi laajemman yleisön tavoittamisen sekä tuotteiden ja palveluiden näkyvyyden lisäämisen, mutta myös suoran vuorovaikutuksen kohdeyleisösi kanssa.

Jatkuva läsnäolo sosiaalisessa mediassa auttaa yrityksiä rakentamaan bränditietoisuutta ja tunnistettavuutta kohdeyleisönsä keskuudessa.

 

Tavoitteemme

Tutkimme ja kohdennamme postauksesi oikeisiin demografisiin, kiinnostuksen ja käyttäytymiseen perustuviin ryhmiin. Näin mahdollistamme, että tavoitamme juuri sinusta kiinnostuneen yleisön ja tarjoamme heille relevanttia sisältöä.

Luomme visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä, kuten kuvia ja lyhyitä videoita, auttaen yritystäsi lisäämään liikennettä verkkosivuillasi ja kasvattamaan myyntiäsi.

Somemarkkinointi

Paras tapa tavoittaa nuori yleisö on sosiaalisen median kautta. Sosiaalisen median läsnäolon tulee olla aktiivista, jotta yrityksesi pysyy relevanttina, eikä yleisösi pääse unohtamaan sinua valtavassa somevirrassa. On myös tärkeää ottaa kansainvälinen yleisö huomioon ja kunnioittaa heidän taustaansa.

Tarjoamme sinulle kuukausittaisen somemarkkinointipalvelun. Luomme ja postaamme joka viikko kaksi viestiä yhteen tai kahteen eri sosiaalisen median alustalle, joita käytät.

Tämä palvelu on yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja mainettaan, sekä niille, jotka haluavat pysyä aktiivisesti yhteydessä yleisöönsä ja pysyä relevantteina.

Hinta: 906,49€ (Sis. alv)

Tilatessasi tämän palvelun kanssa muita palveluitamme tai tuotteitamme, räätälöimme sinulle tarpeittesi mukaisen pakettihinnan.

Perinteinen mediamarkkinointi

Miksi perinteinen markkinointi on hyödyllistä?

 Maailmassa, joka on täynnä digitaalista sisältöä, perinteinen mainonta erottuu joukosta ja tarjoaa tuotteillesi ja palveluillesi parempaa näkyvyyttä. Se tavoittaa myös monipuolisen yleisön, riippumatta siitä, onko heillä käytettävissä internet-yhteyttä vai ei.

 

 

Pidempi elinkaari

 

 Perinteisellä markkinoinnilla on pitkä elinkaari ja se tavoittaa jatkuvasti oikean yleisön vuodesta toiseen. Hyvin toteutettu ulkomainonta voi esimerkiksi palvella sinua vuosien ajan ja on täten hyvä sijoitus tulevaisuuteen.

 

 

Tavoitteemme

Polargaten missio on tarjota yrityksellesi personoituja mainoksia myös markkinoinnin perinteisessä muodossa. Pyrimme parhaamme mukaan tuottamaan lopputuloksen, joka esittää visuaalisesti juuri sitä, mitä toivoitkin.

Meillä on syvällinen ymmärrys eri kulttuureista, kielistä ja yhteisöistä, varmistaen, että mainoksemme ovat samaistuttavia ja ymmärrettäviä kaikille

Perinteinen mediamarkkinointi palvelu

Perinteinen vanhan koulukunnan markkinointi elää ja voi hyvin!

Voit tavoittaa asiakkaasi paremmin ja pitkäkestoisemmin hyödyntämällä perinteistä vanhan koulukunnan ulkomainontaa. Tiesitkö, että se on paras tapa tavoittaa paikalliset asiakkaasi?

Valmistamme myös julisteita ja aikakauslehtimainoksia.

Tämä palvelu on optimaalinen sinulle, joka haluat säästää aikaa ja tehdä pitkäaikaisen sijoituksen markkinointiin. Tavoitat myös paikallisen yleisön hyvin.

Hinta: 906,49€ (Sis. alv)

Työ vie keskimäärin 2 arkipäivää.
Tilatessasi tämän palvelun kanssa muita palveluitamme tai tuotteitamme, räätälöimme sinulle tarpeittesi mukaisen pakettihinnan.

Kaiken Kattava Markkinointi – Kuukausipaketti

Hyödyt

Sosiaalisen median alustat tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden tavoittaa laajemman yleisön. Ne tarjoavat myös työkalun tuotteidesi ja palveluidesi näkyvyyden lisäämiseen.

Jatkuva läsnäolo sosiaalisessa mediassa auttaa yritystäsi rakentamaan bränditietoisuutta ja tunnistettavuutta kohdeyleisösi keskuudessa.

Laaja-alainen markkinointi mahdollistaa asiakkaiden tavoittamisen kaikilla eri kanavilla, olipa se sitten televisio, sosiaalinen media tai kaupungilla oleva mainostaulu.

 

Tavoitteemme

Tutkimme ja kohdennamme postauksesi oikeisiin demografisiin, kiinnostuksen ja käyttäytymisen perusteella muodostettuihin ryhmiin. Näin varmistamme, että tavoitat kohdeyleisösi ja tarjoat heille relevanttia sisältöä.

Luomme visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä, kuten kuvia ja lyhyitä videoita, jotka auttavat yritystäsi lisäämään verkkosivujesi kävijämäärää ja kasvattamaan myyntiäsi.

Voit ulkoistaa kaikki markkinointitarpeesi meille, vapauttaen aikaa keskittyä tuotteidesi ja palveluidesi myyntiin.

Kaiken Kattava Markkinointi – Kuukausipaketti

Tiedämme, kuinka tärkeää nykypäivänä on pysyä relevanttina.
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja tavoittaa yleisön myös tunnetasolla.
Hyvä visuaalinen markkinointi jättää positiivisen vaikutelman potentiaalisiin asiakkaisiin ja vaikuttaa heidän ostopäätöksiinsä vielä jälkikäteenkin. Se myös muistuttaa nykyisiä asiakkaitasi olemassaolostasi ja tuo heidät takaisin ostoksille.

Tämä palvelu on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat panostaa kaiken energiansa kasvuun ja vahvaan läsnäoloon markkinoilla. Ulkoistamalla markkinoinnin meille, yritys voi ohjata enemmän resursseja myyntiin, me puolestamme tuomme yritykselle enemmän asiakkaita, joille myydä tuotteita ja palveluita.

Tämä kuukausipaketti sisältää:
-3 minuutin mittaisen markkinointivideon
-2 some-postausta viikossa kahdelle erilliselle sosiaalisen median alustalle
-3 perinteistä mainosta

Hinta: 4532,00€/kuukausi (Sis. alv)

Tilatessasi tämän palvelun kanssa muita palveluitamme tai tuotteitamme, räätälöimme sinulle tarpeittesi mukaisen pakettihinnan.