Palveluita kansainväliseen menestymiseen

Anna meidän auttaa sinua

Ammattitaitoinen käännöstyö voi olla kallis ja aikaa vievä prosessi. Se voi kuitenkin tuottaa ison etulyöntiaseman yrityksellesi ja saada aikaan hyvää tuottoa.

Pääsylippu uusille markkinoille

Laajentuminen kansainvälisille markkinoille on ratkaisevaa liiketoimintasi kasvamisen kannalta. Se avaa uusia monipuolisia tulovirtoja, lisää näkyvyyttä ja varmistaa pitkäaikaisen jatkuvuuden toiminnallesi muuttuvissakin olosuhteissa.

Hyvä vaihtoehto kokeilla kansainvälisiä markkinoita on ottaa askel kohti kansainvälistä markkinontia sosiaalisessa mediassa. Me Polargatessa tiedämme, että media sisällön kääntäminen on aikaa vievää, ei vain kielellisesti, mutta myös ottaen huomioon kulttuuri tekijät. Me olemme täällä auttamassa sinua tavoittamaan uuden yleisösi vaivattomasti!

Luottamuksen herättäminen

Nykypäivän kilpailussa luotettavuus ja maine ovat tärkeässä roolissa. Iso osa tästä rakentuu hyvästä kommunikaatiosta. Se auttaa luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, joka puolestaa valaa sinulle turvallisen ja vakaan pohjan pitkäaikaiseen kasvuun.

Anna meidän auttaa sinua ymmärtämään asiakkaitasi heidän omalla kielellään ja ilmaisemaan mitä he oikeasti ajattelevat ja haluavat. Hyvin tehty tulkkaus ja käännös antaa turvan ja luottamuksen tunnetta molemmin puolin. Tämä vähentää väärinymmärryksiä, lujittaa luottamusta ja säästää rahaasi ja aikaasi.

Kilpaetu

Monikielisyys antaa yrityksellesi kilpailuedun verrattuna muihin, jotka operoivat vain yhdellä kielellä!

Monikielisyys erottaa sinut kilpailijoistasi ja houkuttelee uudet asiakkaat luoksesi, ennen kuin he edes kuulevat muista. Kysymys on siitä, oletko sinä se joka haluaa saada uusilla markkinoilla etulyöntiaseman verrattuna muihin vai jäätkö katsomaan, kun kilpailijasi menestyvät uusilla markkinoilla sinua ennen?

Etäkäännöspalvelu

Etänä tehdyt käännökset digitaaliseen sisältöön

 

Tähän palveluun sisältyy muun muassa some-päivitysten, verkkosivujen, sähköpostien, pakkausmerkintöjen, ainesosaluetteloiden tai muiden lyhyiden digitaalisen tekstejen käännökset.

Tämä palvelu on suunnattu sinulle, joka arvostat kätevyyttä, nopeutta ja kustannustehokkuutta.

Palvelu ei sisällä ei-digitaalisen tekstin käännöksiä, eikä oikeusasiakirjojen käännöksiä.

Tuntipalkka on 89,99€ (sis. alv), kuhunkin työhön tarvittava tuntimäärä sovitaan erikseen asiakkaan kanssa

Tilatessasi tämän palvelun kanssa muita palveluitamme tai tuotteitamme, räätälöimme sinulle tarpeittesi mukaisen pakettihinnan.

Reaaliaikainen tulkkauspalvelu

Joustava reaaliajassa tapahtuva tulkkauspalvelu.

 

Tämä palvelu koskee muun muassa kokouksia, konferensseja, esityksiä, puheluita, videokonferensseja ja live-tapahtumia.

Palvelu on suunniteltu sinulle, joka tarvitset välitöntä ja tarkkaa tulkkausta suulliseen viestintään.

Palvelua voidaan hoitaa etänä tai sovitussa paikassa Arctic Valleyssä tai Rovaniemellä. Palvelu ei sisällä tekstinkäännöksiä.

 

Tuntipalkka on 449,99€. (sis. alv)

Arvioimme tarvittavan tuntimäärän tapauskohtaisesti.

Jos sinulla on myös tarvetta tekstin käännöksille, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä ja voimme räätälöidä sinulle sopivan paketin tarpeidesi mukaan.

Monimutkaisten asiakirjojen käännöspalvelu

Asiakirjojen kääntämiseen, jotka vaativat haastavaa ja laajaa sanastoa.

Tähän palveluun sisältyy muun muassa teknisten käyttöohjeiden, akateemisten papereiden, lääketieteellisten asiakirjojen ja muiden kirjallisen, haastavaa sanastoa ja yksityiskohtien syvällistä hallintaa sisältävien materiaalejen käännökset.

Tämä palvelu on ihanteellinen sinulle, joka tarvitset tarkkoja käännöksiä asiakirjoihin, jotka ovat teknillisesti haastavia.

Tämä palvelu ei sovellu oikeudellisten asiakirjojen kääntämiseen.

Tuntipalkka on 199,99€. (sis. alv)

Arvioimme tarvittavan tuntimäärän jokaisen tilauksen yhteydessä erikseen.

Jos sinulle on tarvetta muillekin palveluillemme tai tuotteillemme, voimme räätälöidä tarpeisiisi sopivan pakettihinnan.

Jatkuva kuukausi tilaus käännöksiin

Tämä palvelu tarjoaa sinulle joustavan tavan hyödyntää käännöspalveluitamme huoletta joka kuukausi.

Tähän kuukausipakettiin kuuluu 8 digitaalisen sisällön käännöstä, 3 reaaliajassa tapahtuvaa tulkkausta sekä 2 monimutkaisen asiakirjan käännöstä. Olet myös oikeutettu muihin tuotteisiimme kohdistuviin tarjouksiin.

Tämä palvelu sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat pitkäaikaisen ratkaisun, joka on sekä joustava että kustannustehokas.

Kuukausimaksu on 1999,99€ (sis. alv)

Tämä palvelu ei sisällä oikeudellisten asiakirjojen kääntämistä. Mahdolliset lisäkäännökset sovitaan ja laskutetaan erikseen tuntipalkan mukaan.

Miksi valita juuri meidät?

Tarjoamme sinulle joustavan ja innokkaan tiimimme osaamista uusien asiakkaiden löytämiseen. Pidämme huolen siitä, että viestisi pysyy sellaisena, kuin tarkoitit ja, että kommunikointisi uusien asiakkaiden kanssa on jouhevaa. Olemme täällä sinun tarpeitasi varten! Odotamme innolla yhteydenottoasi!