Terve tuloa  Touri Miehille- hankkeen sivustolle.   Täältä löydät tietoa hankkeesta, yhteistyökumppaneista, hankkeen toimijoista  ja tapahtumista. Eri otsikoiden alle on kerätty tietoja, jotka auttavat sinua hahmottamaan mistä tässä hankkeessa on kysymys. Käy katsomassa vaikka  Artikkelit sivustolla, millaisia juttuja hankkeesta olemme kirjoittaneet Lounais-Lappiin. Lisäsimme uuden välilehden otsikolla Koulutukset. Sieltä löydät hankkeen koulutuspäivät ja isommat yhteiset tilaisuudet.

Koronatilanteesta johtuen toimintamme on siirtynyt verkkoon.  Olemme toteuttaneet tapahtumia verkossa ja ne ovat  onnistuneet ihan hyvin. Te olette löytäneet ne ja tulleet mukaan tilaisuuksiin. Kiitos siitä. Tässä tietoa tulevista tapahtumista ja linkit, joista voit katsoa tilaisuudet sinulle sopivaan aikaan.

Nyt on parhaillaan käynnissä ilmoittautuminen Kemin Kivalo-opistolla  Ryhdy ryhmänohjaajaksi kurssille, joka alkaa 12.8.2020.  Koulutus toteutuu verkossa. Tässä linkki ja lisätiedot:  Ryhdy ryhmänohjaajaksi

Miestyön foorumi kokoontuu seuraavan kerran 13.8.2020 . Kokous alkaa klo 14.00.  Kokoontumisessa jatketaan MIesten Viikon suunnittelua.  Linkki tilaisuuteen lisätään tänne sivustolle. Kokoontuminen järjestetään verkossa.

28.5.20 klo 13.00 järjestettiin  verkossa tilasuus:  Kipu ja mieli. MIehinen selviytymistarina. Kokemuskouluttaja Ville-Veikko Kovanen kertoo.  Tässä linkki, josta voit katsoa tilaisuuden   Kipu ja mieli- Miehinen selviytymistarina

Touri Miehille hankkeessa olemme  työskennelleeet eri puolilla Meri-Lappia.  Näiltä sivuilta näet missä  toimimme vuonna 2020. Ole rohkeasti yhteydessä hanketoimijoihin sähköpostilla tai puhelimitse.  Kerro ajatuksia ja ideoita meille. Päivitämme tänne sivustolle tietoa hankkeen toiminnasta ja tapahtumista.  

Nyt  löydät  myös kuvia  hankkeen tilaisuuksista ja digitarinoita  KUVIA JA DIGITARINOITA – välilehdeltä.  Hankkeelle on avauttu Facebook-sivusto. Sinne päivitetään hankkeen toimintaa ja tilaisuuksia. https://www.facebook.com/tourimiehille/

Kesälomat ovat edessä ja elokuun alusta taas jatkamme toimintaa.  Hanke lähestyy loppuaan ja siksi järjestämme  27.8.2020 hankkeen loppuseminaarin ensimmäisen osan. POJAT JA MIEHET- HYVINVOIVIA, OSALLISIA? Tilaisuuden luennoitsijana ja sisällöstä vastaavana toimii  historioitsija ja väkivaltatutkija FT Satu Lidman. Katso tarkempi kuvaus tapahtumasta KOULUTUKSET -välilehdeltä.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen oheisen linkin kautta viimeistään 14.8.2020  POJAT JA MIEHET-HYVINVOIVIA, OSALLISIA? 

Toiminnan Miehet -hanke järjestää koulutustilaisuuden vertaismiestoiminnasta lauantaina 29.8.2020 Helsingissä. Tilaisuus on tarkoitettu vertaisryhmien vetäjille, ryhmänvetäjiksi haluaville ja aiheesta kiinnostuneille. Mahdollisuus osallistua etänä.  Koulutukseen ilmoittautuminen ja lisätietoja linkki  löytyy KOULUTUKSET-välilehdeltä.

Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille !

Terveisin hanketiimi:

Birgit Mylläri, Tarja Lipponen ja Timo Marttala