Terve tuloa  Touri Miehille- hankkeen sivustolle. Hanke on päättynyt 30.9.2020.  Kiitämme lämpimästi kaikkia yhteisöjä ja yksilöitä, jotka yhdessä kanssamme mahdollistitte tämän hankkeen toteutumisen. 

Tässä teille linkki hankkeen julkaisuun: https://www.lapinamk.fi/fi/Yrityksille-ja-yhteisoille/Julkaisut/Lapin-AMKin-julkaisut?itemid=2618&showlocation=a318a90d-6e54-4407-87e7-e228aa8e400f. Julkaisussa kuvataan hankkeessa toteutettuja toimenpiteitä, tuloksia ja niitä ohjaavia tausta-ajatuksia miesten näkökulmasta.

Tämä sivusto jää käyttöönne.  Etusivulle on lisätty otsikko Toiminnasta tuotteeksi. Sieltä löytyvät hankkeen aikana toteutetut ja suunnittellut toiminnat ja tuotteet. Niitä saatte vapaasti hyödyntää ja tarvittessa pyytää apua Lapin Ammattikorkeakoulun Kemin kampuksen Hyvinvointipysäkiltä. Sillä harjoittelussa olevat sosiaali- ja terveysalan opiskelijat voivat tulla yksiköihinne toteuttamaan erilaisia ryhmiä tai toimintaa, jolla tuetaan miesten työ- ja toimintakykyä ja hyvinvointia. Hankkeen sähköinen julkaisu ilmestyy syksyn kuluessa. Siihen liittyvä linkki tulle myös tänne sivustolle.

Miestyön foorumi on  jatkanut  toimintaansa ja suunnitellut  yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa valtakunnallisen Miesten viikon tapahtumia  Kemiin ja Tornioon. Viikko on marraskuussa 2.11- 8.11.20.   Mukana  järjestelyissä ovat  olleet Torniossa Meän Talo ja Tornion seurakunta, sekä Työtä ja Turvaa ry . Kemissä Lapin AMK Hyvinvointipysäkki, Mikseri, Meriva sr, Maahanmuuttaja Ohjaamo ja SPR Ruokaa ja kohtaamisia hanke.  Voit osallistua  retkeen Kiikelin laavulle  5.11. klo 13 Kemissä, Torniossa  on keilausta, kuntosalia, ryhmää ja saunomista 4.11- 5.11.20. Näistä löydät tarkemmat tiedost tuosta linkistä.  Teamsissa toteutuu Miestyöntekijä- miehet ja hyvinvointiala tapahtuma 5.11.klo 10-12 .  Hyvinvointialalla työskentelevät miehet kertovat työstään ja elämästään. Teams-linkki tapahtumaan löytyy tuosta MIesten viikon tapahtumat linkistä.  Terve tuloa mukaan, muistakaa ilmoittautua noihin muihin  tilaisuuksiin! 

Miesten viikon tiedot löydät oheisesta linkistä : Miesten viikon tapahtumat

Tapahtumissa huomioidaan koronan aiheuttamat varotoimet ja noudatetaan tarkasti valtakunnallisia ohjeita

Hyvää jatkoa teille kaikille !  Pidetään huolta toisistamme ! 

Terveisin Tarja LIpponen