LovelyLife® in Lapland –hyvinvointivalmennuksen työn muotoilun aamupäivä ti 31.1. klo 9-11

Tule kokoamaan oivalluksia työn muotoilun moninaisuuksista sekä konkreettisia ideoita ja menetelmiä arkeen! Aamupäivä tarjoaa työkaluja oman johtamisosaamisen uudistamiseen ja hyvinvoinnin vahvistamiseen:

9:00-9:20 Ajatuksia työn muotoilusta, Anne Puro (Lapin AMK) & Alisa Yli-Villamo (IhanaElo)
9:20-10:15 Työn muotoilun monet mahdollisuudet -työpaja: Energiaani tuovat ja vievät asiat, Työssäni toteuttamani hyvinvointiteot, Yhdessä tekeminen työyhteisössäni
10:15-10:50 Yhteinen keskustelu työnmuotoilun oivalluksista, mahdollisuuksista ja kokeiluista
10:50-11:00 Yhteenveto

Työn muotoilun aamupäivään ovat tervetulleita kaikki hyvinvoinnista, itsensä ja tiiminsä kehittämisestä sekä LovelyLife® in Lapland -valmennuskokonaisuudesta kiinnostuneet. 

Ilmoittaudu mukaan 29.1. mennessä tästä!

*****

Lisätietoa LovelyLife® in Lapland –hyvinvointivalmennuksesta

Matkailu- ja palvelualojen lähijohtotehtävissä ja yrittäjänä työskenteleville suunnattu LovelyLife® in Lapland -hyvinvointivalmennus on aikaa itselle. Huhtikuussa 2022 käynnistyneen, vuoden mittaisen valmennuksen aikana kootaan työkaluja oman johtamisosaamisen uudistamiseen ja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Henkilökohtaiset ja monialaiset ryhmätapaamiset tukevat valmennuksen polulla. Valmentava johtajuus, ketterät käytänteet ja osallistujan oma hyvinvointi kulkevat alateemoina jokaisessa tapaamisessa. Hyvinvoinnin tukena ovat psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia kuvaavat mittaukset sekä valmennuksen verkkokurssi.

Motivoidu

Valmennus on aikaa itsellesi. Henkilökohtaiset ja monialaiset ryhmätapaamiset tukevat sinua valmennuksen polulla.

Oivalla

 Valmentava johtajuus, ketterät käytänteet ja omahyvinvointi kulkevat alateemoina jokaisessa tapaamisessa. 

Mittaa

Fyysisen ja psyykkisen hyvinvointisi tukena ovat Oura-sormus, BrainID-aivokuntomittaus, Hyvinvointinavigaattori sekä BiP -persoonallisuuden itsearviointimenetelmä.   

LovelyLife® in Lapland -valmentajat

Alisa Yli-Villamo

Alisa Yli-Villamo

”Hyvinvointialan yrittäjänä koen olevani etuoikeutettu, kun saan kohdata ainutlaatuisia ihmisiä avoimesti ja rehellisesti. Hyvinvoinnin edistäminen on valtava mahdollisuus inhimillisesti ja taloudellisesti niin yksilön, työyhteisön kuin koko yhteiskunnan näkökulmasta.” 

Ulla Heikkilä

Ulla Heikkilä

”HR-ammattilaisena ja valmentajana ymmärrän, miten tärkeää hyvinvoinnista huolehtiminen on yksilölle ja koko työyhteisölle. Samaan aikaan valmennukset tulee toteuttaa vaikuttavasti ja yksilöllisesti kohdaten.” 

Seppo Kivelä

Seppo Kivelä

”Vaikka valmennusten tavoitteena on laadukkaampi johtaminen ja työtapojen kehittäminen, kaiken keskellä on ihminen. Läsnäolo, luottamuksen ilmapiirin luominen ja arvostuksen osoittaminen ovatkin vahvuuksiani valmentajana.”

Ota hetki hyvinvoinnillesi ja tutustu valmennukseen:

Haku vuoden mittaiseen LovelyLife® in Lapland -valmennukseen on päättynyt.

Tutustu IhanaElon® hyvinvointivalmennuksiin tästä.

 

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja vastaamme sinulle pikimmiten. 

Lisätietoja

Mari Vähäkuopus 
mari.vahakuopus(a)lapinamk.fi
040 726 6812

Jenni Kemi
jenni.kemi(a)lapinamk.fi
040 482 9434

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pääkuva: Lapin Materiaalipankki, Rayann Elzein

Valmentajien kuvat: IhanaElo®