Tietoja

Comfort Office Fitment Opy

Comfort Office Fitment Opy on Napalaaksoon perustettu huonekalujen vähittäiskauppa. Comfort Office Fitment Opy:llä löytyy jo valmiiksi vahva kokemus huonekalujen vähittäismyynnistä. Isoimpana vahvuutenamme on osakkaista löytyvä yrittäjähenkisyys.

Yrityksen toiminta on lähtenyt liikkeelle Napalaakso yritysten tarpeista. Pyrimme palveluillamme vastaamaan mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeisiin ja kehittämään palveluitamme sekä tuotteitamme. Myymme ja toimitamme moderneja ja ergonomisia toimistokalusteita ja tarvikkeita. Toimistokalusteiden lisäksi tarjoamme tuotteillemme kuljetuspalvelun.

Jälleenmyymme toimistotarvikkeita, -kalusteita ja järjestämme myös asennuspalvelun. Liiketoiminta keskittyy Napalaaksoon, mutta tulevaisuudessa tavoitteemme on kasvaa suuremmaksi toimijaksi.

Henkilöstö

Comfort Office Fitment Opy:n toimitusjohtajana toimii Johannes Silvola ja varatoimitusjohtajana Aleksi Ruhkala. Osaava henkilökuntamme on jaettu kolmeen tiimiin: hankintatiimi, myynti ja markkinointi tiimi sekä taloustiimi.

 

Comfort Office Fitment Opy

Comfort Office Fitment Opy is furniture company in Artic Valley. We have already lot of experience about retailing furnitures. Every stakeholder in COF opy are very motivated.