Ammattiopisto Luovin maksutonta koulutustarjontaa opetus- ja ohjaushenkilöstölle

Tiesittekö, että Ammattiopisto Luovi tarjoaa koulutusta, konsultaatiota ja työnohjausta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden kanssa toimivalle opetus- ja ohjaushenkilöstölle? Ammatillisen erityisopetuksen asiantuntijapalvelujen lähtökohtana on käytännönläheisyys ja kokemuksellisuus. Palvelujen tavoitteena on antaa työvälineitä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden parissa tehtävään arjen työhön.

Helppo tapa tutustua tarjontaamme on osallistua kaikille avoimiin ja maksuttomiin tapahtumiin ja koulutuksiin, joita järjestämme kevään aikana, ja jonne toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi.

Kohtaamisia – Ystävänpäiväseminaari Tampereella 14.2.2014 on osallistava, dialogeista koostuva päivä, jonka teemoina ovat erilaiset kohtaamiset opettajan, opiskelijan ja ammattilaisten välillä. Päivän aikana osallistujilla on mahdollisuus kohdata muita erityisopetuksen parissa työskenteleviä sekä saada oivalluksia ja voimavaroja omaan työhön.

YTY-Roadshow Oulussa 20.2.2014. YTY – Yksilöllisten opintopolkujen tukeminen yhteistyössä -hanke toteuttaa kevään 2014 aikana viisi alueellista Roadshow-tapahtumaa, joissa esitellään YTY-kumppaneiden kanssa tehtyä ammatillisen erityisopetuksen yhteistyötä. Ohjelmallisen päivän aikana osallistujat voivat jakaa ideoita, kokemuksia ja hyviä toimintamalleja sekä laajentaa yhteistyöverkostoja. Luovin alueellisessa tapahtumassa nautitaan ranskalaisen kevään tunnelmista, mauista ja väreistä.

Eväitä arkeen – mitä jokaisen opettajan tulisi tietää erityisopetuksesta -koulutus käynnistyy Oulussa 27.3.2014. Kolmipäiväisen koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot ammatillisesta erityisopetuksesta ja sen toteuttamisesta yleisissä ammatillisissa oppilaitoksissa.

Yksilöllisten opintopolkujen tukeminen on ajankohtaisia teemoja käsittelevä koulutussarja koko opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Opintopolulta työelämään -koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena 16.1.2014 klo 14–16 ja Opetus- ja ohjaushenkilöstön voimavarat, työhyvinvointi ja voimaantuminen toiminnallisena valmennuksena Oulussa 18.3.2014, klo 12–16

Erkkaa verkossa -luennot on tarkoitettu kaikille kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaisille ja opiskelijoille. Luentoja lähetetään verkon välityksellä yli 90 paikkakunnalle. Keväällä kouluttamassa on tunnettuja asiantuntijoita, kuten Liisa Keltikangas-Järvinen. Varaa paikkasi nopeasti!

Lisätietoa tapahtumista ja palveluistamme: www.luovi.fi/luovi/asiantuntijapalvelut/, verkoston sivuilla www.ameo.fi/palvelut