Ennakkotietoa syksyn LIIDERI -tapahtumista: Ole mukana tekemässä Suomeen innostavaa työtä!

Osallistu Suomi tarvitsee 5 000 000 johtajaa -kampanjan L-I-I-D-E-R-I-T aamukahvitilaisuuksiin ja ole mukana tekemässä Suomeen innostavaa työtä ja menestyvää bisnestä!
Tekes järjestää syksyn aikana viisi L-I-I-D-E-R-I-T -teemoihin liittyvää aamukahvitilaisuutta. Tilaisuudet järjestetään videoyhteyksillä, niin että niihin on mahdollisuus osallistua eri puolilla Suomea.

Jokaisesta teemasta on esillä konkreettisia yrityscaseja, innoittava asiantuntijapuheenvuoro tai pari, osallistava ja vuorovaikutteinen menetelmä, jota pääsemme heti kokeilemaan. Esiintyjät ovat eri puolilta Suomea.
Lapissa tilaisuuksiin voi osallistua Rovaniemellä Lapin ELY-keskuksen kokoustiloissa, Hallituskatu 3B, 1. krs.´Tilaisuudet alkavat kahvitarjoilulla klo 8.30 ja päättyvät klo 11.00.

28.8.    Dialogi ja yhteistyö, kokoustila Erottaja
24.9.    Eettisyys ja vastuullisuus
, kokoustila Erottaja
28.10.  Rohkeus ja muutoskyky
, kokoustila Erottaja
19.11.  Ilo, innostus ja intohimo
, kokoustila Erottaja
10.12.  Läsnäolo
, kokoustila Halti(Huom! max. 20 osallistujaa)

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille, ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumislinkit ja ohjelmasisällöt löytyvät täältä.

Tutustu kevään aikana järjestettyjen aamukahvitilaisuuksien materiaaleihin täällä. 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Virpi Vaarala
Projektipäällikkö Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään
virpi.vaarala@ely-keskus.fi
puh. 0295 037 264, vaihde 0295 037 000

Innovaatiot, kansainvälistyminen ja yritysrahoitus -yksikkö Lapin ELY-keskus, Ruokasenkatu 2, PL 8060, 96101 ROVANIEMI www.ely-keskus.fi/lappi