Mieletön messufiilis!

Kyllähän oli mahtavat messut! Oltiin viime viikonloppu Rovaniemellä Kelekkamessuilla, minä töissä koulun puolesta ja isäntä pojan ja pojan kaverin kanssa tutustumassa messujen tarjontaan. Kuten jo aiemmassa kirjoituksessani  tuttu harrastus-uusi tuttavuus  kerroin, en ole käynyt näillä messuilla aiemmin mutta uudestaan aion kyllä mennä!

Päällimmäisenä minulle jäi Kelekkamessuista mieleen hyvä tunnelma ja mukava fiilis joka näkyi niin messuvieraiden kuin näytteilleasettajienkin kasvoilta. Tuntui että kaikki olivat hyvällä päällä ja se tarttui jokaiseen joka tapahtumapaikan ovesta astui sisään. Ei haitannut vaikka jouduit jonottamaan ( kävijöitä yhteensä 16 295!) ja hallit olivat varsinkin lauantaina täynnä väkeä, silti meno oli rentoa ja fiilis pysyi korkealla. Tällaista en ole muilla messuilla kokenut!

Oli kiva itsekin nähdä tuttuja, sekä saada uusia tuttavuuksia samalla kun kiersi messualuetta. Ihmiset jäivät juttelemaan ja eri osastoilla näytteilleasettajatkin jaksoivat kiireettä jutustella ihmisten kanssa, välillä aiheesta ja välillä ihan jostakin muusta 😉 Kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa oli yksi mukavimpia asioita viikonlopulta. Eri osastoja oli valtavasti ja varmasti jokaiselle löytyi nähtävää ja koettavaa. Meillä hakusessa oli nuorten suosiossa, ainakin meilläpäin, oleva lämmittelytakki ja se myös hyvänä messutarjouksena löydettiin.  Jos tarvetta varustehankinnoille on, niin nämä messut ovat ihan ehdottomat siihen. Hyviä tarjouksia kannattaa kauden alussa hyödyntää!

Löytöjä messuilta.

Sunnuntaipäivän todellinen huippujuttu oli lapsiperheet. Aamulla ovien auetessa oli ihana katsoa sitä ihmisvirtaa joka messuille saapui, melkein joka toinen sisään tulija oli perheellinen. Toivottavasti näin on jatkossakin! Ja vaikka sunnuntai kulkikin perhepäivän nimellä, ei se tarkoittanut että päivä olisi vain perheille. Ne jotka eivät lauantain kaltaisesta ihmispaljoudesta välitä, saivat nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta sunnuntaina. Luulen että sunnuntai tulee olemaan jatkossa myös meidän valinta, silloin pääsee paljon paremmin tutustumaan näytteillä oleviin kelkkoihin ja muihin tuotteisiin.

Sanoisin että ensikertalaiselle messukävijälle kaksi päivää on hyvä ratkaisu. Ainakin meillä nuoriso pohti lauantai- iltana kaikkea näkemäänsä ja kokemaansa, sekä miettivät jo valmiiksi sunnuntaita varten mitä haluavat vielä käydä katsomassa. Sitten oli helppo lähteä kiertämään jo tuttua paikkaa ja keskittyä niihin itseään kiinnostaviin juttuihin. Puheenaihe oli myös taattu kotimatkaa varten, niin paljon oli hyviä juttuja. Nyt minäkin tiedän mitä uutta on Lynxin tämän vuoden mallissa edelliseen verrattuna ja ketä julkkiksia oli messuilla nähty 😉

Tätä odotellessa!

Suosittelen lämpimästi vierailemaan Kelekkamessuilla ja varsinkin jos perheessä on kelkkailusta kiinnostuneita junioreita. Erittäin hyvä kokemus! Lisää kelkkafiilistelyä ja messuilua löydät täällä Kelekkamessut 

Riitta