Vuoden 2014 maistelutilaisuudet
15.2.2014 Vuoden 2013 punaviinifinalistit ja leikkelelautanen
* Te Kairanga Runholder Pinot Noir, 2012, (Hento maku!)
* Viña Pedrosa Crianza, 2010, (Voimakas)
* Norton Privada, 2010, (Ylivoimainen voittaja ja hienostunut makuelämys tanskalaisen juuston Gamle Olen kanssa!)
28.3.2014 Kuha ja viini
* Cuvée Jean-Baptiste Riesling Letzenberg, 2012, (Petroolinmausta pitäville)
* Rocca del Dragone Falanghina, 2012, (Ylivoimainen voittaja kuhan kanssa)
* Xenius Semi Seco, (Liian makea teemaan sopivaksi)
16.8.2014 Kansallinen joenpäivä, paikallista ruokaa, ranskalaisia viinejä Haaparannalla
* Pouilly Fume Loire, 2013 (Kuiva, alkupalojen kanssa)
* Domaine Combier Cuveé Laurent, Crizes Hermitage, 2012 (Hirvifileen kanssa hyvä valinta)
* Coteaux De Travers Reserve AOC Rasteau, 2011 (Poronpaistin kera, voimakas aromi)
* Pineau Charen, 10 vuotta varastoitu (makea, sopi hillojen ja valkosuklaan kanssa)
3.10.2014 Kiinalaista ruokaa: härkää (mieto ja väkevämpi), kevätkääryleitä, rypäleet
* Sauvignon Blanc listalta, Chile (kevätkääryleiden kera)
* Shirah+Cabernet, Espiritude, Chile, 2013 (yleisviini)
* Primitivo, Passitivo, Italia, 2011 (Primitivo ja härkä – huippuyhtälö)
31.10.2014 Hirvikäristys: (Velin hirviporukan ampumasta hirvestä Sirpan paloittelemana!)
* Ogier Côtes du Rhône, Gentilhomme, Ranska, 2012 (Kantarellikeitolle sopiva ja hirvelle)
* Belleruche Rouge, Ranska, 2013 (Hyvä hirven kanssa, ei sopiva kantarellikeiton kera)
* Château Venus, Ranska, 2011 (Hirvi ja tämä viini sopii)
21.11.2014 Joulupöytä
* African Passion Cabernet Sauvignon Merlot, Etelä-Afrikka, 2013 (rosolli, etikkaiset, piparkakku)
* Tussoc Jumper Tempranillo, Espanja, (kinkku, karjalanpaisti, maksalaatikko)
* Vistamar Chardonnay, Chile, (lohi, yleisviini joulupöytään)