Vuoden 2017 maistelutilaisuudet
3.2.2017 Viinistä viiniin -kirjan ***** + sydän, kovia ja suolaisia juustoja, salamia
- Mas La Plana, 2011, Torres (Huippu! Kansainvälisesti tunnettu viini)
- Amarone della Valpolicella Classico, 2012, Verrocchio (Sai eniten kannatusta)
- Estate Vintage Widow Pinot Noir, 2013, Jackson (Hyvä!)
- Cabernet Sauvignon, 2013, Luigi Bosca (Vuoden 2016 punaviini! Ansaitusti)
24.3.2017 Suomi 100 -viinit, suolaista, juustoja, keksejä
- Wine Gallery, Champagne Brut, (Hyvä! Noutopöytä)
- Bernard-Massard , Extra Dry
- Wine Gallery, Bordeaux Blanc, 2015, AOC
- Blanc de Carsin (Seurustelujuomaksi)
- Wine Gallery Bordeaux Rouge, 2014
- Rouge de Carsin, 2014, (Pääsiäisviini, pidimme paljon)
21.4.2017 Harvinaisimmat rypäleet, lohiruusukkeet, salaatti, mangosalaatti, leipää, piiraita
Rypäleet: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Sangiovese, Tempranillo, Gamay, Nebbiolo
Tarjottujen herkkujen kera eniten sai kannatusta Gewurztraminer, Willy Gisselbrecht, Alsace, 2015, myös Beaujolaisin alueen Gamay tuotti kivan yllätyksen
12.5.2017 Vierailu Tornion panimolla, makkaratapas
Maistelimme Tornion panimon pohjahiivaolut Arctic Lager, pintahiivaolut Arctic Pale Ale (Hyvää!) ja Arctic Stout (Mustaa kuin nokipannukahvi). Kiitokset hyvästä ja innostavasta opastuksesta.
19.8.2017 Kukkolaforsenin Vapaiden jokien -päivä, teemana Japani
Sakea, saksalainen Pinot Grigio, espanjalainen Tempranillo Riojasta. Keittössä on osaamista!
22.9.2017 Espanja, espanjalaisia viinejä eri viinialueilta, pintxoja, hillajuustokakkua
- Faustino VII 2014, DOCa, Rioja (yleisviini)
- Raiz de Guzmán Crianza, DO, Duero, 2011 (illan suosituin viini espanjalaisen makkaran kera)
- Torres Floralis Moscatel Oro, (makuelämys hillajuustokakun kanssa)
- Freixenet Xperiencia Cava Seco, DO, (perukuohari)
- Raimat Castell Chardonnay , DO, 2016
- Terras Gauda O Rosal, DO, 2015
27.10.2017 Syyssatoa kekrin aikaan, puolukkalimppu, sienisalaatti, kylmäsavulohitäyte, hirvenlihajauhelihapihvit, uunibataatti, omenakaurapaistos
- Cantina Zaccagnini il Bianco di ciccio , DOC, 2016 (Bataatin kanssa hyvä yhdistelmä, kylmäsavulohi)
- Tommasi Crearo, IGT, 2013 (nam hirvenlihan kera) Vuoden viini-finalisti 2017
- Don Camillo Sangiovese, IGT, 2015
- Nel passito di Pantellaria, DOC, 2014
1.12.2017 Viini-lehden vuoden 2017 finalistiviinit, joulupöytä kotaravintola Prännissä, Kemi
- Joseps Drouhin, AC, Moulin-À-Vent, 2015
- Tommasi Crearo, IGT, 2014 (Viini-lehden vuoden 2017 punaviini)
- Coma Vella, DOCa, 2009 (Meidän ylivoimainen suosikki)
- Spanier Gillot Riesling Kalkglimmer, 2015 (Meidän suosikki valkoviineistä)
- Cloudy Bay Sauvignon Blanc, 2016 (Hyvä kakkonen)
- Redoma Branco, DOC, 2016 (Viini-lehden vuoden 2017 valkoviini)