NAPS

Tervetuloa tutustumaan siivous- ja kiinteistöhuoltoalan yritykseemme Napalaakso Property Solutions Opy:n – alueesi luotettavimpaan kumppaniin kiinteistöjen ylläpidossa ja puhtaanapidossa!

NAPS on syntynyt seitsemän korkeakouluopiskelijan halusta parantaa yrityksille saatavilla olevia palveluita siivous- ja kiinteistöhuollon saralla. Tarkoituksenamme on tarjota paikallisille yrityksille apua arkeen. Tämä yritys yhdistää seitsemän erilaista ihmistä joilla kaikilla on omaa kokemusta alasta, joten tunnemme asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset. Henkilöstömme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään asiakkaidemme parhaaksi. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme koulutukseen ja kehittämiseen.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset tarjoamalla heille luotettavaa, tehokasta ja ammattitaitoista palvelua. Meillä on kattava valikoima palveluita, jotka kattavat kaiken päivittäisestä siivouksesta erikoispuhdistuksiin ja kiinteistön ylläpitoon. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme tilat ovat aina puhtaita, viihtyisiä ja turvallisia.

Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu. NAPS Opy on täällä varmistaakseen, että kiinteistönne säilyy aina priimakunnossa!

NAPS – Kiinteistöhuoltoa, jossa laatu ja luotettavuus kohtaavat

Scroll to Top