Hanke

Pohjoinen johtamisen foorumi –
uudistavilla toimintamalleilla kasvuun ja kehitykseen Lapissa

Lappilaisten yritysten ja organisaatioiden toimintaympäristö on murroksessa. Toimintaympäristön muutokset, kuten digitalisaatio, ikärakenteen muutokset, kansainvälistyminen ja kestävä kehitys luovat uusia haasteita johtamiselle.

Lapin koulutuskeskus REDU yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston kanssa kehittää nyt lappilaisille organisaatiolle ja yrityksille osaamista, joka tukee niiden menestystä ja vaikuttavuutta muuttuvassa toimintaympäristössä.

Pohjoisen johtamisen foorumin konseptoinnin myötä luomme alueelle johtamisen yhteistyöverkoston, verkoston jäsenten vuorovaikutusta ja yhteydenpitoa tukevat käytänteet sekä koulutuskokonaisuudet yrityksille. Hankkeen tuloksena Pohjoisen alueen yritysten ja työnantajien johtamisen laatu, työhyvinvointi ja tuottavuus paranevat. Lisäksi kehittämistyö ja tulokset vahvistavat eri toimialojen välistä verkostoitumista ja yhteistyötä. Kehittämistyö perustuu Lapin alueen johtamisen osaamistarpeisiin.

Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto -tunnus

Toteuttajat

Hanke toteutetaan Lapin koulutuskeskus REDUn, Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteistyönä. Hankkeen toteuttamisaika on 1.8.2020-31.5.2023.

Hankkeen Rahoittajina toimivat Euroopan sosiaalirahasto (ESR), Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto. Tukipäätöksen on tehnyt Pohjois-Pohjanmaan elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus. Hanketta hallinnoi Rovaniemen koulutuskuntayhtymä (REDU).

Title Goes Here

Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia.