Kesäterveiset ja tulevat tapahtumat-teksti tunturikuvan päällä

Kesäterveiset ja tulevat tapahtumat

}
Julkaistu 27.6.2022

Kesä on koittanut ja onkin tullut aika kerrata viimeisen vuoden tapahtumia sekä suunnata katseita tulevaan toimintaan!

Syksyn 2021 aloitimme Virtaava johtaminen – vastaus johtamishaasteisiin? -seminaarilla, jossa Keynote-puhujana toimi Alf Rehn ja juontajana kokenut Jari Korkki. Tätä seurasi kaksi verkostoitumistilaisuutta Rovaniemellä ja näin saimme hankkeen tapahtumapuolen käyntiin.

Talven ja kevään 2022 aikana ennätti tapahtua paljon. Johtamisvalmennukset käynnistyivät ja Kestävä menestys -seminaari järjestettiin Hotel Santa Claussissa Rovaniemellä. Seminaarin Keynote-puhujana toimi Sanna Hyvärinen ja inspiraatiopuheenvuoron saimme kuulla Juha Siltalalta. Työelämän asianstuntijuutta tapahtumassa meille jakoi Keijo Posio. Kevään aikana järjestettiin myös kolme verkostoitumistilaisuutta.

Nyt on aika suunnata katse kesään ja tuleviin tapahtumiin.

Syksyn keskustelu- ja verkostoitumistilaisuudet ovat suunnitteilla ja seminaarillekin olemme vahvistaneet päivämäärän ja aiheen.

Hybridiseminaari järjestetään Meri-Lapissa 28.10.2022 klo 8.00-12.00

Seminaarin teema on Johtajan itsensä johtaminen.

Tulevat verkostoitumistilaisuudet

  • 15.9.2022 Tornio, Digitaaliajan johtaminen / etäjohtaminen
  • 5.10.2022 Kittilä, Henkilöstövaihtuvuuden johtamisen tuomat haasteet
  • 17.11.2022 Pohjois-Lappi, Ajassa johtaminen
  • 14.12.2022 Rovaniemi, Talousjohtaminen

Tapahtumatiedot tarkentuvat pian verkkosivujemme tapahtumat-osioon! Ajantasaisimmat tiedot hankkeesta, johtamisvalmennuksesta ja tulevista tapahtumista löydät näiltä verkkosivuilta.

Julkaisemme kaikki tapahtumat myös sosiaalisen median puolella. Otathan siis LinkedIn-sivumme seurantaan pysyäksesi kartalla toiminnastamme.

Mahtavaa ja aurinkoista kesää koko hankkeen puolesta!