Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Johtamisvalmennus III – Palveluiden ja toiminnan kehittäminen

1.11.2022 - 13.12.2022

HUOM! Valmennuksen ajankohta on siirretty marras-joulukuulle. III-valmennus järjestetään poikkeuksellisesti IV-valmennuksen yhteydessä. Molempien valmennusten teemat huomioidaan tilaisuuksissa.

Tervetuloa johtamisvalmennukseen!

Pohjoinen johtamisen foorumi tarjoaa alueen toimijoille maksuttoman mahdollisuuden ohjattuun johtamisvalmennukseen, jossa voidaan edistää organisaatiossa tai yksikössä työn alla olevaa kehittämiskohdetta. Valmennus tarjoaa sekä uusia näkemyksiä että verkoston tuen organisaatiokohtaiseen kehittämiseen. Kehittämistyö tukee myös johtajana kehittymistä sekä osallistaa henkilöstöä.

Jokaisen valmennuksen ensimmäisessä valmennuspäivässä kuullaan teemoitettu puheenvuoro aiheen asiantuntijoilta, mutta organisaatiokohtainen kehittämistyö voi liittyä muuhunkin aiheeseen kuin valmennuspäivien erityisteemoihin.
Johtamisvalmennus aloitetaan lyhyillä haastatteluilla, jonka jälkeen organisaatiokohtainen kehittämistyö etenee yhteisten valmennuspäivien ja sparrauksen tukemana. Yhteiset valmennuspäivät (2 x ½ pv) pidetään tiistai-iltapäivisin.

Tämän valmennuskokonaisuuden teema on palveluiden ja toiminnan kehittäminen. Kokonaisuuden valmennuspäivät järjestetään 1.11.2022 ja 13.12.2022 IV-valmennuksen yhteydessä.

Valmennusta ohjaavat strategisen johtamisen dosentti Pikka-Maaria Laine ja kehittämisen asiantuntija Krista Rautio Lapin yliopistosta. Ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@ulapland.fi, ilmoittaudu tähän valmennuskokonaisuuteen 9.8.2022 mennessä. Ohjaajien lisäksi valmennuspäivissä kuulemme myös muita teemojen asiantuntijoita.

  • Kukin valmennusjakso  sisältää osallistujan ja organisaation kannalta samanlaisen prosessin, jossa pureudutaan osallistujille ajankohtaisiin kehittämisteemoihin.
  • Jokainen valmennusten teema-alustus tallennetaan ja tallenne toimitetaan osallistujille riippumatta siitä, missä valmennuksista toteutatte kehittämistyönne.
  • Valmennuksen valinta kannattaa tehdä sopivan ajankohdan perusteella.
  • Valmennukseen on mahdollista osallistua isommalla joukolla organisaatiosta, valmennuksessa työstettäviä kehittämisteemoja voi miettiä sitten myös yksikkö- / tiimikohtaisesti.
  • Jos organisaatiosta osallistuu useampi yksikkö, voivat yksiköt toki osallistua eri ajankohtiinkin, mikäli se on myös kehittämistyönne kannalta mielekästä.

Lue lisää valmennuskokonaisuuksista

Tiedot

Alkaa:
1.11.2022
Loppuu:
13.12.2022