TULE MUKAAN KEHITTÄMÄÄN TAITOJASI

     

LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVAT OPINTOKOKONAISUUDET

“Skills4Life – Taidot elämään” on Lapin AMK:n ja Lapin Urheiluopisto Santasportin yhteishanke, joka tuo liikunta- ja urheilumaailman osaamisen erilaisiin toimintaympäristöihin.

Opiskele verkossa

Koulutuskokonaisuus on suunniteltu hyödyntämään digitalisaatiota. Opiskelu tapahtuukin pääosin verkossa.

Taito-oppimista

Koulutuksen keskiössä on taidon käsitteen määrittely sekä taidon oppimisen ja opettamisen pedagogiset mallit.

Sinulle sopivin kokonaisuus

Koulutus toteutetaan erilaisissa moduuleissa, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

UUTISET

TIETOA SKILLS4LIFE -HANKKEESTA

Taidon oppimisen osaaminen on kansallisesti hajanaista. Taitoteoriaa ei hyödynnetä riittävästi arjessa. Siksi Skills4Life -hankkeen tavoitteena onkin jalkauttaa liikunta- ja urheilumaailmassa käytettyjä taitoja ja huippuosaamista erilaisiin toimintaympäristöihin.

 

KOULUTUS

MODUULIPOHJAISET KOKONAISUUDET

 

Verkossa toteutettava opintokokonaisuus sisältää kuusi erilaista moduulia, joita voit suorittaa 5-30 opintopisteen laajuisesti oman mielenkiinnon mukaisesti. Aiheet vaihtelevat esimerkiksi itsensä johtamisesta luontosuhteeseen ja motivaatioon.

UUTISET

LUE LISÄÄ AIHEESTA BLOGISTAMME

 

Haluatko tietää lisää taitoteorian hyödyntämisestä? Taito-blogissa kerromme Skills4Life -hankkeen tuoreimpia kuulumisia sekä aiheen ytimestä että sitä hieman sivuten. Blogin kautta haluamme saada nykytiedon ja ymmärryksen taidosta ylettymään arkeen asti.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle koulutus on suunnattu?

Koulutuskokonaisuus sisältyy Lapin AMK:n ja Lapin korkeakoulukonsernin jatkuvaan opintotarjontaan. Koulutuskokonaisuus sisältöineen on avoimesti saatavilla ja hyödynnettävissä esimerkiksi muiden oppilaitosten ja urheiluopistojen tarjonnassa ja toiminnassa.

Voinko suorittaa vain yksittäisiä opintojaksoja?

Koulutuskokonaisuus toteutetaan kohderyhmälähtöisesti moduuleissa, joita voit suorittaa 5-30 op:n laajuisesti täysin oman mielenkiinnon ja tarpeiden mukaisesti.

Mitä hyötyä koulutuksesta on?

Taito-osaamisen koulutuskokonaisuuden suorittaneiden työllistymisedellytykset paranevat joko yrittäjinä tai työntekijöinä koulutuskokonaisuudessa saadun erityisosaamisen kautta.

Missä opiskelu tapahtuu käytännössä?

Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa Open Moodle -alustalle rakennetussa oppimisympäristössä.

Hae mukaan

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat kehittää taito-osaamistasi monipuolisesti, niin hyppää oitis mukaan. Skills4Life -hankkeen koulutuskokonaisuuteen voit ilmoittautua mukaan puhelimitse, sähköpostilla tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Pidäthän kiirettä, sillä opiskelijat valitaan pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja

PROJEKTIPÄÄLLIKKO

Petteri Pohja
+358 40 572 3246
petteri.pohja@lapinamk.fi