PAINATUS JA BRODEERAUS

Painatuksilla tai brodeerauksilla saatte valitsemanne tuotteet haluamillanne merkkauksilla. Tämä on loistava tapa lisätä yrityksenne logo näkyviin, jotta jokaisella työntekijällänne on yhtenäinen ilme.

Yksilölliset painatukset ja brodeeraukset erottavat sinut ja yrityksesi muista ja tekevät työvaatteista osan yrityksesi visuaalista ilmettä. Samalla kun hankit työvaatteesi, voit tilata haluamasi brodeerauksen tai painatuksen meiltä.

Susi Workwearin toimitiloista löytyy moderni tekstiilipaino ja brodeerauslaitteisto.

Painatus

Painatus vaatteisiin on kustannustehokas tapa saada kuvioita ja/tai tekstejä tuotteisiin. Meillä painatus kuuluu tuotteiden hintaan, jolloin yksilöinnistä ei tule yritykselle lisäkustannuksia. Painatuksia saa useissa eri väreissä ja lähes minkälainen vain kuva onnistuu. Painojälki on tasainen, yhtenäinen ja eheä.

Brodeeraus

Yksilölliset brodeeraukset erottavat sinut ja yrityksesi muista ja tekevät työvaatteista osan yrityksesi visuaalista ilmettä. Brodeeraus kestää paremmin kuin painatus, sillä haluamanne logo tai teksti ommellaan kiinni vaatteeseen. Samalla kun hankit työvaatteesi, voit tilata haluamasi brodeerauksen meiltä, missä värissä ja kuviossa tahansa.

Painatus hinnasto

Pieni painatus, esimerkiksi hihassa tai rinnassa, sisältyy paketti tilausten hintaan.

Pieni painatus yksittäisille tuotteille

(esimerkiksi hihassa)

15 € (sis. alv)

Iso painatus

(esimerkiksi selässä)

25€ (sis. alv)

Brodeeraus Hinnasto

Paketti tilauksessa voit vaihtaa brodeerauksen painatuksen sijaan 7€ lisähintaan

Pieni brodeeraus

(esimerkiksi hihassa)

20 € (sis. alv)

Iso brodeeraus

(esimerkiksi selässä)

30 € (sis. alv)