VASTUULLISUUS

Kestävä kehitys on Susi Workwearin perusarvo.

Otamme kaikessa toiminnassamme tasa-arvoisesti huomioon ympäristön, talouden ja inhimillisyyden. Me Susi Workwearilla panostamme vastuullisuuteen ja pyrimme omalla toiminnallamme pienentämään hiilijalanjälkeämme ja kehittämään vastuullista toimintaa yrityksessämme jatkuvasti.

Tekstiiliteollisuus on maailman toiseksi saastuttavin teollisuudenala, ja me haluamme olla osa vastarintaa. Tekstiilimme on tuottanut Suomalainen Napatukku, joka osaltaan on selvittänyt meille, että heidän materiaalinsa ovat vastuullisesti tuotettuja. Omissa palveluissamme käytämme vastuullisesti tuotettuja materiaaleja ja ympäristöystävällisiä pesuaineita.

Yrityksemme on minimoinut jätteen syntymisen kehittämällä tuotantomenetelmiään. Kaikki ylijäämät, vialliset tuotteet sekä yritysten käytössä kuluneiden tuotteiden materiaalit uudelleenkäytetään tai kierrätetään asianmukaisesti.

Runsas veden käyttö maapallolla on suuri ongelma. Tekstiilialat käyttävät tyypillisesti todella paljon vettä vaatteidensa valmistuksessa. Me Susi Workwearilla huolehdimme veden käytöstä niin tuotantoketjussa kuin pesulapalveluissamme. Olemme selvittäneet, että tukusta tilaamiemme vaatteiden kankaissa käytetyt kuidut ovat luomuviljeltyjä ja tämä on myös ehto yhteistyömme jatkumiselle. Käytämme eco-pesuohjelmia, jotka kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä ja ovat näin ollen ympäristöystävällisempiä.

Kaikkien vaatteidemme materiaali ovat kasviperäistä eivätkä sisällä eläinperäisiä kuituja. Brodeerauksessa käyttämämme langat ovat kasviväreillä värjättyjä.

Emme halua maapallolle yhtään ylimääräistä ja tarpeetonta muoviroskaa, siksi pakkausmateriaalimme ovat kierrätettyä pahvia ja ne voi kompostoida tai kierrättää uudelleen. Kaikki pakataan tiiviisti, jotta voimme käyttää tilausten paketoimiseen mahdollisimman vähän materiaalia.

Energiaa säästämme suunnittelemalla kuljetusreittimme huolellisesti. Toimitilojemme katolle olemme asentaneet aurinkopaneeleita, joista eritoten kesäisin saamme virtamme. Kun aurinkopaneelit eivät tuota tarpeeksi sähköä pilvisellä säällä ja talvisin, käytämme tuulivoimaa, sillä se on uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa. Kannustamme myös työntekijöitämme kulkemaan töissä lyhyttä matkaa pyörällä tai jalan tai pidempää matkaa julkisilla kulkuneuvoilla tai kimppakyydeillä, jotta he myös omilla toimillaan vähentävät päästöjä.

Hyvät työolot sekä meidän yrityksessämme, että yhteistyökumppaneidemme työoloissa ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Olemme panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen ja teetämme vuosittain työtyytyväisyyskyselyitä, joilla kartoitamme niin onnistumisiamme kuin kehityskohtiamme.

Vastustamme massatuotantoa ja pikamuotia. Susi Workwearin vaatteet ovat ajattomasti muodikkaita, trendikkäitä ja sopivat kaikille. Käyttämällä Susi Workwearin vaatteita voit keventää omatuntoasi ja ottaa askeleen kohti parempaa maailmaa.