Hyvinvointipalvelut verkossa

Virtu.fi -palveluportaalista löydät hyvinvointisi tueksi sähköisiä palveluja. Palvelumuotoja ovat mm. erilaiset laskurit, kysymys- ja vastauspalvelut, kuvapuhelut sekä mahdollisuus tallettaa ja välittää tietoturvallisesti omia tietoja ja asiakirjoja. Palvelut ovat maksuttomia. Ne ovat käytettävissäsi ajasta ja paikasta riippumatta.

Esimerkiksi portaalista löytyy Arjen lukujärjestys -palvelu, joka on sähköinen lukujärjestys. Palvelu auttaa sinua arjen asioiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Helppokäyttöiseen lukujärjestyksen voit merkitä tehtäviä ja tapaamisia, joista saat muistuksen puhelimeesi.

Voit ottaa lukujärjestyksen käyttöösi itsenäisesti tai ohjaajasi kanssa. Voit myös jakaa ohjaajallesi oikeuden päästä lukujärjestykseesi, jolloin saat häneltä tukea ja ohjausta lukujärjestyksen kautta.

Lukujärjestystä voit käyttää tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

UKK Useimmin kysytyt kysymykset TNO-toimijoiden käyttöön.