Tervetuloa kehittämään Lapin lumivarmuutta ja lumen käyttöä. Miten lumesta luodaan uusia palvelukonsepteja? Entä liiketoimintaa? Miten arktinen lumi muotoutuu pysyväksi osaksi arktista pääkaupunkia?

Kutsumme teidät lumen innovointityöpajaan torstaina 2.9.2021 alkaen klo 9:00 – 16.00 (aika tarkentuu)

Ohjelmassa on lumensäilönnän ja -tuotannon kehitystarpeiden, alueellisen strategian ja erilaisten palvelukonseptien ideointia. Työpajan tuloksia hyödynnetään lumeen liittyvässä tutkimus- kehittämis- ja innovaatiotoiminassa sekä marraskuun Snowember-teemakuukauden suunnittelussa. Mikäli haluat olla osa kehitystoimintaa, merkkaathan päivämäärän kalenteriisi!

Työpaja järjestetään Lapin AMKin Jokiväylän kampuksella, ja muistamme teitä elokuussa tapahtuman tarkemmilla tiedoilla. Toivottavasti näemme kehittävissä merkeissä syyskuussa!

Ilmoittaudu työpajaan täällä: https://www.tequ.fi/fi/energiatehokas-arktinen-lumi/

Työpajan järjestävät Energiatehokas Arktinen Lumi -hanke (A75522) ja Energiatehokas Arktinen Lumi, investointihanke (A75564), yhteistyössä alan yritysten ja Ekologisen lumen verkoston kanssa.

 

Hankkeen toimenpiteet ovat:

1. Tiedonkeruu-toimenpiteet ja jalkautuminen yrityksiin. Näkökulma, energiatehokas ja taloudellisesti tehokas arktinen lumi, Tulos: Muodostetaan ekologisen lumen verkosto yhteistyöalueiden ja alan yritysten kanssa (ELV) sekä kerätään tietoa asiaan liittyen.

2. Kestävän ja taloudellisen arktisen lumiosaamisen tekniset innovaatiot ja palvelujen konseptointi; Pilottitoimenpiteet (3 konkreettista pilottia Ounasvaaran ja kestävän Arktisen lumiosaamisen kehittämiseksi, suunnittelu ja toteutus yhteistyössä alueen yritysten kanssa), Tulos: Toteutetaan pilotit ja luodaan niihin uusia teemaan liittyviä
palvelukonsepteja

3. Ekologisen lumen verkoston rakentaminen (ELV)

4. Tiedotus ja viestintätoimet

5. Hankehallinnointi