Kehittämistyöpajat

Toteutamme Digiajan työhyvinvointi -hankkeessa vuoden 2020 aikana digiajan työhyvinvoinnin kehittämistyöpajojen sarjan osana laajempaa kehittämiskokonaisuutta. Työpajoja järjestetään viidestä eri digiajan työhyvinvointia käsittelevästä teemasta, jotka täsmennetään kokonaisuuteen osallistuvien organisaatioiden kanssa. Alustavasti teemat ovat:

    • Oman organisaation digihyvinvoinnin haasteet ja kehittämissuunnitelma (19.3.2020 klo 12.00-16.00)
    • Joustavat työkäytännöt ja etätyö (toukokuu 2020)
    • Aivotyö ja kognitiivinen ergonomia (elokuu 2020)
    • Työn imu ja palautuminen (lokakuu 2020)
    • Digityön hyvinvoinnin johtaminen (joulukuu 2020)

Kehittämistyöpajoihin sisältyy lisäksi organisaatioille toteutettu digiajan työhyvinvoinnin alkukartoitus sekä työpajojen välillä tehtävän organisaatiokohtaisen kehittämistyön ohjaus (3 kertaa). Lopuksi organisaatioille määritellään digiajan työhyvinvointiprofiilit. Katso tarkempi kuvaus koko kehittämiskokonaisuudesta tästä:

Kuntaorganisaatioista mukana kehittämistyössä ovat hankkeeseen osallistuvat Kemin ja Kemijärven kaupungit sekä Muonion ja Sodankylän kunnat.

Haemme mukaan kehittämiskokonaisuuteen avoimella haulla 8-10 yritystä.  Kehittämistyöpajoihin voi osallistua 1-2 hlöä/yritys ja yrityskohtaisen kehittämiskokonaisuuden ohjaukseen paikan päällä voi osallistua isompi tiimi / ryhmä tai yksikkö. Osallistumismaksu koko kehittämiskokonaisuuteen on 300 €/yritys + alv 24% (kerryttää yrityksen de minimis -tukea).

Jos yrityksesi on kiinnostunut kehittämään digiajan työhyvinvointia ja osallistumaan kehittämiskokonaisuuteemme, ilmoittauduttehan mukaan tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/8394D0ED503D0F07

Ilmoittauduttehan mukaan jo nyt, jotta pääsette vaikuttamaan työpajojen sisältöihin ja ajankohtiin! Paikkoja on rajoitetusti!

Lisätietoja:
Päivi Holopainen
projektipäällikkö
Lapin yliopisto
paivi.holopainen(at)ulapland.fi