Tietoturva ja tietosuoja hybridityössä

Tervetuloa MUUVI – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hankkeen mikro-opintoihin!

Mikro-opinto on tarkoitettu yrittäjille ja työntekijöille, jotka työskentelevät joskus, osittain tai täysin etänä. Opinto tarjoaa osaamista tietoturva- ja tietosuojakäytäntöjen kehittämiseen monipaikkaisessa hybridityössä. Tämä mikro-opinto on tuotettu Digitiimi – yhteisöllisyyttä etätyöhön -hankkeen materiaalien pohjalta.

Opinnon suoritettuasi ymmärrät, mitä tietoturva ja tietosuoja etätyössä tarkoittavat. Tunnistat, miten ne ilmenevät sinun työssäsi ja millaisia riskejä juuri sinun työssäsi on liittyen tietoturvaan ja tietosuojaan. Opinto auttaa sinua myös tunnistamaan nykyisten käytäntöjen kehittämistarpeita ja pohtimaan erilaisia ratkaisuja niihin. 

Voit antaa palautetta mikro-opinnosta ja jopa sen yksittäisistä kohdista suoraan oppimisalustalla painamalla painiketta Palaute sivun oikeassa laidassa. Tutustu ohjeisiin.

Mikro-opintojen sisältö

Taustakysely

Hankkeen tulee todentaa mikro-opintoihin osallistuneiden lukumäärä, jotka kuuluvat nimenomaan hankkeen kohderyhmään – Pohjois-Suomen mikro- ja pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö.

Lessons

MUUVI -hankkeen kysely Preview

Mikro-opinnon sisältö

Suoritustapa

Itsenäisesti suoritettava verkko-opiskelu. Voit aloittaa opiskelun heti ja suorittaa opintojakson omassa tahdissa.

Arviointi

Tämä mikro-opinto tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun. Mikro-opinnosta ei saa arviointia, opintopisteitä eikä todistusta.

Opintojakson materiaalit

Jussila, M. Tietoturva ja luotettava datayhteys hybridityössä – mitä on otettava huomioon? 9.8.2023. Digitiimi. https://blogi.eoppimispalvelut.fi/digitiimi/tietoturva/

Tietoturva ja tietosuoja hybridityössä -webinaaritallenne. 9.2.2023. Digitiimi.

Kategoria

Järjestävä korkeakoulu

Lapin AMK

Laajuus

1 h 45 min

Taso

jatkuva oppiminen

Opetuskieli

suomi

Arviointi

hyväksytty/hylätty

Hinta

ilmainen