Digitiimi kannustaa etä- ja verkkotyöskentelyyn

Digitiimi – yhteisöllisyyttä etätyöhön -hankkeen tavoitteena on kasvattaa lappilaisten yritysten osaamista yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen rakentamiseen digitaalisissa ympäristöissä toimittaessa. Hankkeen toiminnan ydin on 10-osainen webinaarisarja ja siihen kytkeytyvät vertaisoppimisen klinikat.

Projektipäällikkönä toimii TKI-asiantuntija Marjo Jussila ja hankkeen toteuttajina Lapin AMKin asiantuntijatiimi: Arno Heikkala, Katja Kankaanpää, Nelly Korteniemi ja Anne Puro (etunimi.sukunimi@lapinamk.fi).

Webinaarisarjan päätöstilaisuude kuultiin kolme puheenvuoroa huippuasiantuntijoilta – lavalla Perttu Pölönen, Riikka Gassen ja Ulla Vilkman. Tallenteet on nyt katsottavissa.

Lappilaisten etätyöntekijöiden tarinoita -webinaarin tallenne on nyt katsottavissa

Etätyö on muutakin kuin yksinäistä puurtamista – Digitiimi antaa uusia, tutkittuja näkökulmia! Klikkaa ja lue lisää Petran kokemuksista.

Petra Kannisto, osallistuja

Jos otat päivässä yhden tunnin liikkumista varten, niin ehkä se työteho sen yhden tunnin aikana on heikompi, mutta jos teet näin 11 kuukautta vuodessa niin jaksatko kuitenkin pitkällä aikavälillä paremmin?

Pohdintaa Aivot etätyössä -klinikalta.