Digitiimi kannustaa etä- ja verkkotyöskentelyyn

 

Digitiimi – yhteisöllisyyttä etätyöhön -hankkeen tavoitteena on kasvattaa lappilaisten yritysten osaamista yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen rakentamiseen digitaalisissa ympäristöissä toimittaessa. Hankkeen toiminnan ydin on 10-osainen webinaarisarja ja siihen kytkeytyvät vertaisoppimisen klinikat.

Projektipäällikkönä toimii TKI-asiantuntija Marjo Jussila ja hankkeen toteuttajina Lapin AMKin asiantuntijatiimi: Arno Heikkala, Katja Kankaanpää, Nelly Korteniemi ja Anne Puro (etunimi.sukunimi@lapinamk.fi).

elokuun kahden webinaarin mainosbanneri

Webinaarisarja jatkuu elokuussa! Lähi- ja etätyön tasapaino -webinaari 17.8. aloittaa syksyn webinaarit ja heti viikko sen jälkeen jatkamme Tilakokemukset monipaikkaisessa työssä -webinaarin parissa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Webinaarit ja klinikat -osiosta.

Webinaarisarja käynnistyi toukokuussa 2022 aivot etätyössä -teemalla. Webinaarin tallenne sekä podcast löytyy Webinaarit ja klinikat -osiosta.

Jos otat päivässä yhden tunnin liikkumista varten, niin ehkä se työteho sen yhden tunnin aikana on heikompi, mutta jos teet näin 11 kuukautta vuodessa niin jaksatko kuitenkin pitkällä aikavälillä paremmin?

Pohdintaa Aivot etätyössä -klinikalta.