MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 5

Viikolla 5 kävimme läpi edellisessä blogissa mainitsemani kulttuurit etätehtävän. Tässä esityksen sisältö oli vapaamuotoisempi pecha kucha verrattuna. Oma aiheeni oli Intia, jonka valitsin maan mielenkiintoisuuden takia. Opin tehtävää tehdessäni paljon tietoa maan toimintatavoista ja huomasin selkeitä eroja esimerkiksi Suomeen verrattuna. Maana Intia on paljon konservatiivisempi Suomeen verrattuna ja hierarkia korostuu liike-elämässä. Myös muiden tekemissä esityksissä nousi esille yhtäläisyyksiä Kiinan kanssa. Esimerkiksi ns. kasvojen menettäminen on useaissa maissa todella vakava tilanne ja tästä syystä liikekumppaneiden saattamista ”huonoon valoon” tulisi välttää. Itse esitys onnistui minulta hyvin ja palaute oli melko samanlaista pecha kuchan kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *