MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 6

Viikolla 6 kävimme läpi mainostamista internetissä. Saimme itsenäisesti lukea tietoa mainostamisesta googlessa ja facebookissa, sekä yleisesti kuinka digitaalinen markkinointi tapahtuu. Tein muistiinpanot opitusta ja Torstaina 7.2 kävimme tulokset läpi learning cafe metodin avulla. Jakauduimme pöytäkuntiin ja jokainen sai aiheen, joka käytiin läpi pöytäryhmän kanssa. Meidän pöytä käsitteli hakukoneoptimointia. Kirjoitimme isolle paperille ajatukset ja sitten minä jäin ”puheenjohtajana” pöytään kun muut siirtyivät seuraavaan pöytään. Esittelin ajatuksemme seuraavalle ryhmälle, he kertoivat omat ideansa ja tämän jälkeen ryhmät siirtyvivät taas uuteen pöytään ja sama käytiin prosessi käytiin uudelleen läpi. Lopuksi tuotokset esiteltiin koko luokalle.

Loppuviikosta perehdyimme myös hieman bridge projektin toimeksiantajaan ja valmistauduimme seuraavan viikon bridge aloituspalaveriin. Oman ryhmäni toimeksiantaja on BeSmart Consulting.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *