MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 7

Viikko 7 alkoi Bridge projektin ”Kick off” tapahtumalla Ma 11.2. Olimme koko luokkana Adobe connectin kautta yhteydessä muihin kouluihin, jotka ovat osa projektia. Projektin johto kävi läpi sisältöä ja aikataulua. Otimme tiimiläiseni kanssa yhteyttä Murmanskissa olevaan opiskelijaan, joka on osa tiimiämme ja saimme vihdoin sovittua Skype palaverin Ma 18.2.. Teimme ennakkoon valmiiksi englanninkielisen asialistan palaveria varten..

Teimme myös avainsanatutkimusta toimeksiantajaan liittyen ja huomasimme esimerkiksi, että Ruotsissa olevat mahdolliset asiakkaat hakevat toimeksiantajan palveluun liittyviä avainsanoja pääosin englannin kielellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *